Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Γιατί ο Γκρίλλας δεν αγωνίστηκε χθες με τον Αστέρα

spot_img

Η μεταγραφή του Σπύρου Γκρίλλα στον Πανηλειακό, δεν έχει ολοκληρωθεί. Ως εκ τούτου και με την παρουσία του ακόμα στο δυναμικό του Αστέρα, θα περίμενε κανείς οτι θα μπορούσε να κάνει χθες ένα τελευταίο παιχνίδι και να βοηθήσει την ομάδα της Αμαλιάδας στο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα.

Ωστόσο αυτό δεν έγινε και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι επενέβη ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος και ζήτησε να μην παίξει, δεδομένου ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει, από τη στιγμή που η μεταγραφή έχει συμφωνηθεί, ο παίκτης έχει λάβει προκαταβολή και απομένει μόνο το τυπικό, έχοντας μάλιστα προπονηθεί, αλλά και αγωνιστεί και σε ένα φιλικό παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και το γεγονός, να έπαιξε τον ρόλο του ο αγωνιστικός χώρος στην Αμαλιάδα και ο φόβος ενός τραυματισμού, να απέκλεισε τελικά κάθε σκέψη για να αγωνιστεί ο Σπύρος Γκρίλλας σε ένα αποχαιρετιστήριο ματς με τον Αστέρα.

Εξάλλου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου στην Αμαλιάδα, δεν απώλεσε ο Αστέρας μεταγραφή Ηλείου επιθετικού, αν και βρέθηκε κοντά, επειδή εκείνος αρνήθηκε να αγωνίζεται σε αυτό το γήπεδο.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα