Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.3 C
Pýrgos

Γιατί ο Παπουτσής άφησε σήμερα στον πάγκο τον Νίκο Φλίγκο

spot_img

Αποκτήθηκε απο τον Ηλειακό , ως βασική επιλογή τερματοφύλακα. Ο Νίκος Φλίγος, ανακοινώθηκε και έπρεπε σήμερα να κανει το ντεμπούτο του με τα χρώματα της ομάδας του Βαρθολομιού. Προς γενική κατάπληξη όλων, ο Φλίγκος δεν δηλώθηκε στους αρχικούς έντεκα, παρά ήταν στον πάγκο με φόρμα, ως αναπληρωματικός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το διάστημα που μεσολάβησε, ο Νίκος Φλίγκος, αναχώρησε για τον Βόλο, ενημερώνοντας τον Ηλειακό Βαρθολομιού, ότι για επαγγελματικούς λόγους, δεν θα μπορεί να βρίσκεται καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Μιχάλης Παπουτσής, ο οποίος δεν σηκώνει “μύγα στο σπαθί” του, ξεκαθάρισε προς τον ποδοσφαιριστή ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει δεκτό και ενημέρωσε τον Νίκο Φλίγκο ότι εφόσον ήταν απών από τις προπονήσεις, θα ξεκινούσε τερματοφύλακας ο Κολίντζας. Με τη σειρά της η διοίκηση του Ηλειακού, είναι και αυτή ενοχλημένη με τη στάση του Νίκου Φλίγκου, καθώς λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει στην αγορά άλλον τερματοφύλακα.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα