Για ένα από τα πράγματα που φημίζεται η Ηλεία και ιδιαίτερα η Αρχαία Ολυμπία είναι ο  Ξένιος Ζεύς!

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Για ένα από τα πράγματα που φημίζεται η Ηλεία και ιδιαίτερα η Αρχαία Ολυμπία είναι ο  Ξένιος Ζεύς! Δηλαδή η φιλοξενία της.

Λογικό λοιπόν να αναδείξει όλες τις αρετές του Ξενίου Διός ο πρώην και ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Ολυμπίας, Γιώργος Αηδόνης στους καλεσμένους του φίλου του Γιώργου Κοντογιάννη, μετά την παρουσίαση στον Πύργο του Βιβλίου του Νίκου Στέφου «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…»

Οι καλεσμένοι, Σοφία Βούλτεψη, Λίνα Κλείτου, Κώστας Λούρμας, Γιώργος Κρεμλής και ο συγγραφέας Νίκος Στέφος έμειναν ενθουσιασμένοι από την εκδήλωση που είχε ετοιμάσει ο Γιώργος Κοντογιάννης, καθώς και από το κοινό -ένα κοινό ιδιαίτερα σοβαρό- που  διψούσε για πληροφορίες, με αποτέλεσμα στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου να μην ακούγεται «κιχ» για περίπου δύο ώρες.

Οι καλεσμένοι, όμως, κατενθουσιάστηκαν με τη φιλοξενία του Γιώργου Αηδόνη και την κουζίνα της συζύγου του Βάσως Κοτρέτσου, οι οποίοι τους παρέθεσαν γεύμα στον Club Turis στην Αρχαία Ολυμπία.

Το ζεύγος των οικοδεσποτών δικαίωσαν τη φήμη της φιλοξενίας για την οποία είναι γνωστοί οι ίδιοι και η Ηλεία και απέδειξαν με τα μοναδικά -νηστίσιμα και μη –εδέσματά τους ότι δικαίως η κουζίνα της Βάσως Κοτρέτσου θεωρείται από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα