ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Για να δεις τα πιο όμορφα τοπία, πρέπει να περάσεις από τα πιο δύσβατα μονοπάτια»


Ξεκίνησε και επίσημα η σεζόν για τον Πανηλειακό και τη δάδα, η οποία στόχο έχει να μην σβήσει ποτέ. Μια προσπάθεια, μέσα από μεγάλες αντιξοότητες, αλλά γεμάτη πάθος, η οποία έχει σαν στόχο να κρατήσει ζωντανό το καμάρι του Πύργου. Σε μια μεγάλη επικοινωνιακή προσπάθειά της η διοίκηση του Πανηλειακού, ώστε να παρακινήσει κι άλλους να σταθούν δίπλα της, προχώρησε σε μια ανακοίνωση που περιγράφει το πλαίσιο και τους στόχους της νέας σεζόν.

 

 

Με ανακοίνωσή του ο Πανηλειακός, αναφέρει τα εξής:

«Πήρε το φιλί της ζωής…θέλει ανάσες όμως για να μεγαλώσει!

Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή την ομάδα, αυτό που την έχει φέρει να βρίσκεται ψηλά στην συνείδηση ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και αυτό που την κάνει να ξεπερνά κάθε δυσκολία και κάθε εμπόδιο είναι η ικανότητα της να ξαναγεννιέται πάλι και πάλι μέσα από τις στάχτες της.

Ο Πανηλειακός μας, για μια ακόμα φορά, για ένα ακόμα καλοκαίρι βρέθηκε αντιμέτωπος με δυσκολίες, με αδιέξοδα που έβαζαν σε κίνδυνο την ίδια του την ύπαρξη.

Πανηλειακός όμως σημαίνει μάχη, σημαίνει ψυχή, σημαίνει αφοσίωση. Και όλες αυτές οι λέξεις είναι τόσο βαθιά χαραγμένες στο DNA του, που δεν θα μπορούσαν παρά να βγουν μπροστά όταν η κατάσταση έδειχνε να είναι μη αναστρέψιμη.

Η αγάπη και η στήριξη όλων εκείνων που έχουν πονέσει, έχουν κλάψει, έχουν γελάσει και έχουν πανηγυρίσει για την ερυθρόλευκη κράτησε αναμμένη τη φλόγα και όλοι μαζί προχωράμε μπροστά για να μην τη δούμε ποτέ ξανά σβησμένη.

Στην νέα προσπάθεια που ξεκινά η ομάδα μας, δεν περισσεύει κανείς!

Η φετινή χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες χρειάζεται όλους εκείνους για τους οποίους ο Πανηλειακός δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά τρόπος ζωής.

Χρειάζεται τους απλούς φιλάθλους του, την πραγματική δύναμή του, που όλα αυτά τα χρόνια, όταν οι περιστάσεις το απαιτούσαν έβαζαν πλάτη και ο καθένας με τον τρόπο του άναβε την σπίθα λίγο περισσότερο.

Χρειάζεται την πόλη, να υψώσει ασπίδα προστασίας πάνω από το καμάρι της, πάνω από την ομάδα που την έκανε γνωστή σε κάθε γωνιά της χώρας.

Χρειάζεται εσένα και εμένα! Μας χρειάζεται ΜΑΖΙ!

Ένα γεμάτο κάθισμα περισσότερο, ένα εισιτήριο διαρκείας, μια ταμπέλα, μια χορηγία, είναι αρκετά…

Για να κάνουμε το όνειρο μας για την ομάδα της πόλης μας πραγματικότητα!

Να βασίζεται ο Πανηλειακός στις δυνάμεις του, να στηριχτεί στα δικά του τα πόδια και να μη κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω.

Η χρονιά που έρχεται είναι μια πρόκληση για όλους μας!

Δεν θα είναι εύκολο, ο δρόμος θα είναι ανηφορικός, όμως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο τέλος τόσο η διαδρομή, όσο και ο προορισμός να κάνουν το ταξίδι αξέχαστο!

Λένε άλλωστε πως για να καταφέρεις να δεις τα πιο όμορφα τοπία, πρέπει να περάσεις μέσα από τα πιο δύσβατα μονοπάτια.

Ο Πανηλειακός, μας χρειάζεται τώρα πιο πολύ από ποτέ για να μην κοιτάξει πίσω ποτέ ξανά!

Όλοι μαζί προχωράμε μόνο μπροστά…

Το χρωστάμε σε εμάς, στα παιδιά μας, στην ιστορία μας, στην φανέλα μας, στον Πανηλειακό μας!».

 

Πέρα από την ανακοίνωση για τα ξεκίνημα, ακολούθησε και ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα αρχίσουν να τίθενται σε κυκλοφορία, αλλά και για τις χορηγίες:

«Ετοιμαζόμαστε για τη σεζόν 2018/2019
Ο Πανηλειακός πήρε το φιλί της ζωής…
Μόνο ο κόσμος του όμως θα τον κρατήσει δυνατό
Φέτος χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ δίπλα στην ομάδα με την διαφήμιση σου,το εισητήριο διαρκείας η με το εισιτήριο στο γήπεδο
».