Για το βιβλίο «ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» – Παρουσίαση στον Πύργο

spot_img

Προτεινόμενα

* Μετά την Αθήνα πρώτη παρουσίαση στον Πύργο!

Σε εκδήλωση στην οποία αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών πολλοί φίλοι της ΑΕΚ από την Ηλεία όπως και φίλαθλοι που ενδιαφέρονται για την ιστορία του ποδοσφαίρου θα παρουσιασθεί η έκδοση: «ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» το Σάββατο 15 Ιουλίου στον Πύργο.

Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά που αναδεικνύει την παγκοσμιότητα του μεγάλου συλλόγου και βασίζεται σε έρευνα του δημοσιογράφου Νίκου Αγγελίδη.

Ο ίδιος θα βρίσκεται στον Πύργο για να μιλήσει για το βιβλίο του και θα πει ενδιαφέροντα στοιχεία άγνωστα μέχρι σήμερα τα περισσότερα για ομάδες με το όνομα ΑΕΚ ή με σήμα τον δικέφαλο αετό σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη παρουσίαση στην επαρχία σε όλη την Ελλάδα μετά την εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα, γεγονός το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία και για την περιοχή.

Στην έρευνα άλλωστε, περιλαμβάνονται δύο ομάδες από την Ηλεία, η ΑΕΚ Πύργου και η Α.Ε. Κ. Παναγιάς για τις οποίες ο Ν. Αγγελίδης θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά.

Η εκδήλωση – παρουσίαση θα γίνει στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Πύργου (Γερμανού και Μυρτίλου) και θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα