ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το 20% των φιλάθλων στα ματς συζητάει ο Αυγενάκης  

  • 19
    Shares

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης, δικαιολόγησε μιλώντας στο Θέμα 104,6 την απόφαση της κυβέρνησης για μετάθεση των εκλογών της ΕΠΟ από τον Ιούλιο στον Οκτώβριο λέγοντας ότι λήφθηκε επειδή FIFA και UEFA δεν ήταν έτοιμες λόγω κορωνοϊου για να κατεθέσουν τον “οδικό χάρτη” του ποδοσφαίρου.

 

Ο  Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο Θέμα 104,6 δήλωσε ότι βλέπει «καλό μάτι», το ενδεχόμενο παρουσίας 20% του προβλεπόμενου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα, όπως ακριβώς θα ισχύει σε παραστάσεις και θεάματα.

«Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση» σχολίασε ο κ. Αυγενάκης, αλλά πρόσθεσε πως «αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε από τη επόμενη σεζόν, από το Σεπτέμβριο», καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να «έχουμε πισωγυρίσματα».

Όσο για το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ, ανέφερε: «Μας ενδιαφέρει να είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι με τους κανόνες που οι UEFA και FIFA έχουν θέσει. Λόγω του κορωνοϊού δεν ήταν έτοιμες οι UEFA και FIFA να καταθέσουν τον οδικό χάρτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα η απόφαση κεντρικά, κυβερνητικά, να είναι να γίνουν οι εκλογές  των Ομοσπονδιών, ολυμπιακών και μη, το φθινόπωρο».


  • 19
    Shares