Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Για τρεις παίκτες του Τσιλιβή υπάρχουν «σκιές»-Έως και -15 αν υπάρξει αναλογική τιμωρία

spot_img

Για ανάκληση δελτίου και εφόσον διαπιστωθεί δόλος, η ποινή είναι αφαίρεση πέντε βαθμών στην ομάδα λέει ο ΚΑΠ. Εδώ όμως, στην περίπτωση του ΑΟ Τσιλιβή, δεν έχουμε μια περίπτωση, αλλά έχουμε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, που αν πάμε αναλογικά, τότε ο Α.Ο. Τσιλιβή μπορεί να δει να του αφαιρούνται έως και 15 βαθμοί.

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που αντιμετωπίζει πρόβλημα, αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι τρεις. Ο ΑΟ Τσιλιβή καλείται την Πέμπτη στην ΕΠΟ για απολογία για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. 1) Για την περίπτωση του PAPA KOSTAQ. 1) για την περίπτωση του Μάριου Μαρούδα. 3) Για την περίπτωση του Ελέζι. Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη περίπτωση εκεί όπου ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος επί της ουσίας δεν υπάρχει στο δυναμικό της ομάδας αλλά κατείχε θέση ξένου,  πήρε άρον-άρον μεταγραφή για να αδειάσει η θέση  σε ομάδα που είναι ανενεργή εδώ και τρία χρόνια από το πρωτάθλημα, την ΑΕ Καλαμακίου!

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ioniansports.gr, το απόγευμα της Τετάρτης οι άνθρωποι της ΑΕ Καλαμακίου δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν στο e- mail τους ότι καλούνται σε απολογία από την Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών ποδοσφαιριστών για μια μεταγραφή,  για ένα όνομα που δεν το είχαν ακούσει ποτέ, πόσο μάλλον που έχουν να ασχοληθούν  με το ποδόσφαιρο πάνω από τρία χρόνια! Το δελτίο  μεταβολών του παίκτη PAPA KOSTAQ είχε πάνω την σφραγίδα των δύο ομάδων καθώς και υπογραφές (?) των προέδρων και γραμματέων των δύο σωματείων!

Επίσης το δελτίο συνοδεύονταν από έγγραφο έκδοσης άδειας παραμονής του παίκτη που προφανώς δεν ήταν νόμιμο! Οι άνθρωποι της ΑΕ Καλαμακίου αμέσως προέβησαν σε κινήσεις. Ενημέρωσαν το αρμόδιο γραφείο της ΕΠΟ πήραν δικαιολογητικό από την ΕΠΣ Ζακύνθου ότι το Σωματείο είναι ανενεργό, κατέθεσαν μήνυση στο Α.Τ Ζακύνθου κατά παντός υπεύθυνου και έστειλαν σε μορφή υπομνήματος την απάντηση τους στην ΕΙΜ.

Από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι  του ΑΟ Τσιλιβλη δηλώνουν ότι η ομάδα δεν έχει καμιά σχέση με όλα αυτά και ρίχνουν την ευθύνη στο υπάλληλο της Ένωσης που ενήργησε με αυτό τον τρόπο! Η υπόθεση όμως του PAPA KOSTAQ άνοιξε τον “ασκό του Αιόλου” στην ΕΠΟ καθώς εκεί διαπιστώθηκε ότι παίκτης της ομάδας αγωνιζόταν επί αρκετό καιρό χωρίς να έχει εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΟ και αυτό φάνηκε όταν η υπάλληλος πήγε να περάσει στο ποινολόγιο μια κίτρινη κάρτα και διαπίστωσε ότι το δελτίο του δεν βγαίνει στην ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή, αλλά σε άλλη τοπική ομάδα!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με το δελτίο του Ελέζι το οποίο σύμφωνα με κύκλους της ΕΠΟ βγήκε πρόσφατα και ο παίκτης αγωνιζόταν σύμφωνα με τα Φύλλα Αγώνα- παράνομα στους κόκκινους!

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα