ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Για όλους και για όλα αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλαγκούλης – Υποψήφιος με την «Ελληνική Λύση» (βίντεο)


Την προσχώρησή του στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές, όποτε γίνουν αυτές, ανακοίνωσε σήμερα και επισήμως, όπως είχε ήδη αποκαλύψει από τις προηγούμενες ημέρες το «Ilia.news», ο πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης.

«Το κάνω με υπερηφάνεια γιατί με εκφράζει απόλυτα, ταυτίζομαι ταυτίζομαι απόλυτα με τις εθνικές θέσεις που έχει ο Κυριάκος Βελόπουλος και η Ελληνική Λύση σε πολλά θέματα» είπε ο κ. Βλαγκούλης και συνέχισε: «Είναι σταθερός ο ιδεολογικός του προσανατολισμός. Βλέπετε κανέναν ιδεολογικό προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας να είναι σταθερός; Μάλιστα θα επιδιώξω να έρθει σύντομα στην Ηλεία για να γνωρίσει τα προβλήματα του κόσμου της Ηλείας από κοντά. Έχει πρόγραμμα συγκροτημένο και εφικτό να πραγματοποιηθεί»

 

«Η φωνή της Ηλείας και η φωνή του Θοδωρή Βλαγκούλη δεν φιμώνεται»

 

Φυσικά από τη συνέντευξη του κ. Βλαγκούλη δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι λόγοι της αποχώρησής του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα η εικόνα που εμφανίζει ο νομός Ηλείας αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα είναι απογοητευτική και απελπιστική. Δεν λύθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα ζωτικής σημασίας αλλά αντίθετα, τα σοβαρότερα προβλήματα διογκώθηκαν παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις. Θα αρχίσω με τις 3 λέξεις που είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ που κέρδισε τις εκλογές. Ανάπτυξη, δουλειά, ασφάλεια. Πείτε μου αν επετεύχθη καμία από τις 3 δεσμεύσεις».

Αναλυτικότερα ο κ. Βλαγκούλης αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα του χρόνου κατασκευής του Πάτρα – Πύργου, στα Νοσοκομεία του νομού που τα χαρακτήρισε επικίνδυνα για τους Ηλείους ασθενείς, στην ανυπαρξία της κυβέρνησης στον πρωτογενή τομέα, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που βουλιάζουν, στα εθνικά θέματα κ.α.

 

«Αγανάκτησα και αηδίασα»

 

Απαντώντας σε ερώτηση του «Ilia.news» για το «κατέβασμα» των σημάτων της Νέας Δημοκρατίας από τα γραφεία του σε Πύργο και Αμαλιάδα ο κ. Βλαγκούλης είπε:

«Εξυπηρετώ τα συμφέροντα των Ηλείων πολιτών και δεν είμαι δέσμιος κανενός συμφέροντος που είναι ξένο με τα συμφέροντα των Ηλείων Πολιτών.

Στήριξα τη Νέα Δημοκρατία παρότι δεν ήμουν στο ψηφοδέλτιο, αν και το ήθελα πολύ. Στήριξα όμως για να μην μπει κανείς ότι επειδή δεν μπήκα στο ψηφοδέλτιο δεν στηρίζω. Περίμενα μετά ένα ολόκληρο χρόνο.  Κατέβασα τα σήματα της Νέας Δημοκρατίας γιατί δεν υπήρχε λόγος ύπαρξης του γραφείου σαν Νέα Δημοκρατία. Τι θα παρίστανα, τον γραφικό;»

Ο κ. Βλαγκούλης αποκάλυψε στο «Ilia.news» ότι μέχρι σήμερα, δεν έχει δεχθεί ούτε ένα τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ συμπλήρωσε. Αγανάκτησα και αηδίασα. Ήμουν όλη μέρα μέσα στα χωράφια να μιλάω με ανθρώπους οι οποίοι τώρα είναι αγανακτισμένοι, Άφησαν τον κόσμο αβοήθητο και απροστάτευτο. Κάθε μέρα υπάρχουν άνθρωποι που του κόβουν το ρεύμα, που δεν μπορούν να καλύψουν τις διατροφικές τους ανάγκες. Αλλά πάνω απ’ όλα, μετά την ανυπαρξία και τη μη επίλυση των προβλημάτων, με αηδίασε η ωραιοποίηση του κυβερνητικού έργου μέσα από την διαπλοκή, με το μοίρασμα εκατομμυρίων ευρώ στα ΜΜΕ».