ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

Για 4η χρονιά θα λειτουργήσει το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης Πύργου


Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα θα λειτουργήσει και φέτος το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης Πύργου, και συγκεκριμένα στο χώρο του 4ου Λυκείου Πύργου, ενώ απευθύνεται έκκληση  για μεγαλύτερη συμμετοχή από εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Λαϊκό Διδασκαλείο, θα προσφέρει βοήθεια στα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως φέτος θα υπάρχει συνεργασία, όπου χρειαστεί με το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Πύργου.

Από τους υπευθύνους, τονίζεται η ανάγκη και για εξοπλισμό( φωτοτυπικό), καθώς η λειτουργία του είναι εθελοντική και δεν υπάρχει στήριξη από κανέναν φορέα.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο Λαϊκό Φροντιστήριο, μπορούν να απευθύνονται στο 4ο Λύκειο Πύργου, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 5-8 το απόγευμα μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, και η αρχή θα γίνε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα.

Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Ν. Ηλείας, Το Σωματείο Οικοδόμων και το Σωματείο των Συνταξιούχων, Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και η Ομάδα Γυναικών της ΟΓΕ, θα υποδεχτούν τους παλαιούς και νέους μαθητές- μαζί με τους γονείς τους-  στο Λαϊκό Διδασκαλείο τη ΔΕΥΤΕΡΑ  02/10/2017 , στις 17.00  στο 4ο ΓΕΛ Πύργου, προκειμένου να επαναπροσδιοριστούν  οι σχέσεις και το πρόγραμμα του Λαϊκού.