ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Από την Αμαλιάδα ο χορευτής που άφησε την τελευταία του πνοή στην Ώλενα(Νεότερη ενημέρωση)


Τραγικός θάνατος 65χρονου χορευτή στη Γιορτή Τρύγου στην Ώλενα!

Σε  τραγωδία κατέληξε η καθιερωμένη Γιορτή του Τρύγου στην Ώλενα, λόγω του θανάτου 65χρονου από την περιοχή του Κάμπου ο οποίος συμμετείχε στην εκδήλωση σαν μέλος χορευτικής ομάδας.

Ο άτυχος χορευτής αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου και ενώ τα δρώμενα της γιορτής ήταν σε πλήρη εξέλιξη και έπεσε στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων.

Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο Πύργου όπου μεταφέρθηκε.

Όπως ήταν φυσικό οι εκδηλώσεις για την 8η Γιορτή του Τρύγου  διακόπηκαν μετά τον τραγικό χαμό του 65χρονου.

Περισσότερα σε νέα ανάρτηση…

Νεότερη ενημέρωση:

Ο 65χρονος Νικόλαος Νικολακόπουλος από την Αμαλιάδα, είναι ο άτυχος άνδρας που άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ, κατά την διάρκεια του χορευτικού προγράμματος στη Γιορτή Τρύγου στην Ώλενα.

Ο 65χρονος έπαθε ανακοπή όταν η χορευτική ομάδα στην οποία συμμετείχε παρουσίαζε χορούς, ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα να διακοπεί η γιορτή.

Αμέσως παρευρισκόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν το 65χρονο ενώ στο σημείο μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο Νικόλαος Νικαλακόπουλος, διατηρούσε χασάπικο στην Αμαλιάδα και ήταν χορευτής στον Σύλλογο Παραδοσιακού τραγουδιού και χορού “Ο Μοριάς”.

Η κηδεία του θα γίνει στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας.

Η συντακτική ομάδα του Amaliadanews.gr και ilia.news, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε συγγενείς του εκλιπόντος.