ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιώργος Κούτσης: «Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Σούπερ Λιγκ 1»


Πρόκειται για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, έναν τεχνικό- «κόσμημα», ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις και στην Ηλεία, περνώντας από τον πάγκο του Πανηλειακού. Φέτος, η άφιξή του στον Βλαχιώτη, συνδυάστηκε με την ανάταση της ομάδας, την κάλυψη του βαθμολογικού χάντικαπ και την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γιώργος Κούτσης, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έκανε δηλώσεις στη metrosport.gr της Θεσσαλονίκης και έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα προς τους αρμόδιους όλων των βαθμίδων. Ότι ποδόσφαιρο, δεν είναι μόνο η Σούπερ Λιγκ 1, δηλαδή η βιτρίνα. Και θα πρέπει και η Πολιτεία, να ενσκύψει και στις μικρότερες κατηγορίες, προκειμένου να δώσει λύσεις:

«Αυτή τη στιγμή πρόεδροι, προπονητές και ποδοσφαιριστές βρισκόμαστε στο σκοτάδι και περιμένουμε αν θα γίνει αναδιάρθρωση και πώς θα στηθούν οι κατηγορίες για την επόμενη σεζόν. Εγώ είμαι υπέρ της αναδιάρθρωσης και αυτό που πρέπει να κάνει η Πολιτεία είναι να δώσει προτεραιότητα και στις άλλες κατηγορίες γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Σούπερ Λιγκ 1. Και επίσης, να βοηθήσει όλες τις ομάδες να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν οικονομικά σε μια δύσκολη χρονιά που έρχεται. Όσον αφορά στην παρουσία μου στον Βλαχιώτη είμαι πολύ ικανοποιημένος και περιμένω να δω τι αποφάσεις που θα παρθούν για να δω όχι μόνο εγώ αλλά όλοι μας τι ξημερώνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 46χρονος τεχνικός.