ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκάμαρης: “Δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ, πάντα έπαιρνα ρίσκα”-Αναδείχθηκε νέο Δ.Σ. στον Αστέρα

Νέο Δ.Σ. αναδείχθηκε στον Αστέρα Αμαλιάδας, το οποίο και συνεδριάζει αυτή τη στιγμή, προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. είναι από την Ηλεία και συγκεκριμένα την Αμαλιάδα, ενώ σε αυτό μετέχει και ο επίσης Ηλείος Γιώργος Γκάμαρης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι με συσπείρωση και πολλή δουλειά, μπορεί η ομάδα να σώσει τη χρονιά της.

Ήδη όπως προείπαμε, η νέα διοίκηση έπιασε δουλειά. Όπως πρώτα και αποκλειστικά αποκάλυψε το ilia.news, ο Γιώργος Γκάμαρης, είναι το πρόσωποπου εισέρχεται στο νέο Δ.Σ. και μαζί φέρνει ένα πρότζεκτ, το οποίο πρέπει να τρέξει άμεσα και η επιτυχία του οποίου θα κριθεί από τη συσπείρωση και τη συμμετοχή που θα υπάρξει.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γκάμαρης, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή να εισέρχεσαι σε μια ομάδα όπως ο Αστέρας, ενέχει μεγάλο ρίσκο και κίνδυνο, όμως δεν φοβάται την πρόκληση. «Δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ, το έκανα και στο παρελθόν. Μπαίνω για να παλέψουμε και ας είμαι το τελευταίος τροχός».

Σε ερώτηση μέλους πώς γίνεται η Γενική Συνέλευση να εμπιστευθεί κάποιον τον οποίο δεν γνωρίζει, αυτός απάντησε: «Δεν έρχομαι να πάρω την ομάδα. Θα είμαι με τους υπόλοιπους. Και εγώ θα μπορούσε να αναρωτηθώ πώς μπορώ να διαθέσω κάποια χρήματα σε ερασιτεχνική ομάδα και μια μέρα να έρθει η Γενική Συνέλευση και να με πετάξει έξω. Δεν είναι ΠΑΕ, δεν είναι ιδιοκτησία μου η ομάδα».