24.4 C
Pýrgos
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Γκάτζιος: «Μου έβαλαν πρόστιμο επειδή ήπια καφέ με τον Μανιατάκο»

spot_img

Προτεινόμενα

Στα άκρα φτάνουν οι σχέσεις ανάμεσα στον Αστέρα Βλαχιώτη και τον απερχόμενο προπονητή Θοδωρή Γκάτζιο. Αυτό που είχε γίνει φανερό εδώ και καιρό, επιβεβαιώνεται μέσα από κάποιες τοποθετήσεις, δημόσιες δηλώσεις των δυο πλευρών, με πιο χαρακτηριστική αυτή του ίδιου του Γκάτζιου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο από τη διοίκηση, επειδή μεταξύ άλλων ήπιε καφέ με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Μανιατάκο.

Αρχικά η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη, με ανακοίνωσή της, ανέφερε τα εξής:

“Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, λοιπόν, για ακόμα μία φορά από το συγκεκριμένο αθλητικό( ; ) site, καθ’ υπόδειξη των «γνωστών» αγνώστων. Ξεκαθαρίζουμε ότι κανένα χρηματικό πρόστιμο δεν επιβλήθηκε από την διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη σε παίκτες και προπονητή για κακή πορεία της ομάδας μας.

Πρόστιμο επιβλήθηκε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές κατόπιν εντολής και απαίτησης του προπονητή μας. Όσον αφορά τον ίδιο, η διοίκηση τον τιμώρησε με πρόστιμο, διότι υπέπεσε κατ’επαναληψη σε πειθαρχικά παραπτώματα αγνοώντας μας επιδεικτικά και δείχνοντας ασέβεια προς την τοπική κοινωνία που τόσο καιρό φρόντιζε για την πληρωμή του.

Βέβαια, μιας και είμαστε “άπειροι” και “άμπαλοι” δεσμευόμαστε πως στο μέλλον θα συμβουλευόμαστε τους έμπειρους γνώστες του αντικειμένου!”.

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Γκάτζιος, με δήλωσή του στο sportstonoto.gr,  απάντησε ως εξής:

«Επειδή δεν θέλω να παρερμηνεύονται καταστάσεις και να εγείρονται ερωτηματικά γύρω από το πρόσωπό μου, απαντώ ότι τα πειθαρχικά παραπτώματα που μου καταλογίζουν είναι τα εξής:

Α. Μετά το παιχνίδι με τα Βραχνέικα, ήπια καφέ με τον πρώην πρόεδρο του Αστέρα, Δημήτρη Μανιατάκο. Ο άνθρωπος που ανέβασε την ομάδα και με επέλεξε ως προπονητή, μου ζήτησε να πάμε για έναν καφέ. Αυτό, ωστόσο, θεωρήθηκε σφάλμα εκ μέρους μου.

Β. Στη διάρκεια της σεζόν προχώρησα σε κάποιες δηλώσεις για την ομάδα και τους στόχους της. Το γεγονός αυτό εξόργισε τη διοίκηση, η οποία προέβη σε πλήρη απαγόρευση δηλώσεων τόσο για εμένα όσο και για τους ποδοσφαιριστές. Ήταν, μάλλον άσχημο που μιλούσα για την προσπάθεια που καταβάλαμε στην ομάδα και τα επιτυχημένα αποτελέσματα που φέρναμε.

Γ. Είχα ζητήσει από τους διοικούντες ενόψει του παιχνιδιού στα Βραχνέϊκα να κάνουμε μία διανυκτέρευση, διότι θα ήταν πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία του ταξιδιού. Εντέλει αγνοήθηκα πλήρως και η ομάδα ταξίδεψε αυθημερόν για το ματς. Κάναμε μία διαδρομή 5.5 ωρών και φτάσαμε 1:30 ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Δ. Τέλος, αιτήθηκα την ένταξη στην ομάδα ενός μασέρ, προκειμένου να είναι ομαλότερη η αποκατάσταση των ποδοσφαριστών. Κάτι, που είναι απαραίτητο για μία ομάδα, η οποία θέλει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Εισέπραξα αρνητική απάντηση για μία ακόμη φορά.

Αυτά, λοιπόν, είναι τα πειθαρχικά παραπτώματα, για τα οποία κατηγορήθηκα.

Κατόπιν αυτών, η ομάδα με τιμώρησε με βαρύ πρόστιμο (!) κι εγώ αρνήθηκα να το πληρώσω. Το αποτέλεσμα; Δε μου κατέβαλαν τα δεδουλευμένα μου!

Εγώ πραγματικά δέθηκα με την ομάδα και τους παίχτες. Εύχομαι ακόμα και τώρα μέσα από την καρδιά μου, ο Αστέρας να πάει στα μπαράζ.

Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα