ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκολάρα του Ματθαίου Μαρουκάκη που έδειξε την…κοιλιά του! (βίντεο)


Σίγουρα δεν μπορεί να ξεχαστεί από τους Ηλείους φιλάθλους και δη του Αστέρα, καθώς συνέβαλλε και αυτός στην επική κατάκτηση του τίτλου της Γ’ Εθνικής και την άνοδο μέσα στο γήπεδο, στη Super League 2 (τότε Football League).

Ο λόγος για τον Ματθαίο Μαρουκάκη. Τον έχουν αποκαλέσει “χοντρό”, τον είχαν αποκαλέσει “καμμένο”. Αυτός όμως συνεχίζει να δίνει τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο, προσπαθώντας, αφού δείχνει να έχει ξεπεράσει και τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το διάστημα που βρισκόταν στον Αστέρα.

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης σημείωσε μια γκολάρα στο ματς της Καλλιθέας με την Ρόδο, πιστοποιώντας ότι είναι μια μεγάλη “πάστα” σέντερ φορ. Μάλιστα φρόντισε να τρολάρει και τους επικριτές του, σηκώνοντας τη φανέλα και δείχνοντας την κοιλιά του.

Ας δούμε εμείς το γκολ του Μαρουκάκη στο παρακάτω βίντεο. Και ας θυμηθούμε κάποια προσωπικά του γκολ με τον Αστέρα με τα οποία είχε σφραγίσει τις νίκες των Βυσσινί μέσα στην Κάτω Αχαγιά και στα Βραχνέικα, στην πορεία των Βυσσινί προς την κορυφή το 2017-18.