Γκρίλλας: «Έχουμε πάρει ένα προβάδισμα, αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα»

spot_img

Προτεινόμενα

Προσγείωση επιχειρεί ο Νίκος Γκρίλλας, τεχνικός του Ενιπέα, λίγο μετά το ξεκίνημα των Πλέι Οφ και ενώ πηγαίνουμε προς τη διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω του Πάσχα και λόγω της Πρωτομαγιάς. Μια δεκαήμερη διακοπή, στην οποία ο Ενιπέας μπαίνει με προβάδισμα έξι βαθμών από Ζαχάρω και Ξενοφώντα που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Λαντζοΐου, με το… καλημέρα, απέκτησε μια διαφορά έξι βαθμών, ενώ με την καθαρή νίκη με 2-0 που σημείωσε σε βάρος του Αλφειού, απέκτησε και προβάδισμα στο goal average. Ένα δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, το οποίο στην μακροοικονομία των Πλέι Οφ ίσως αποδειχθεί πολύτιμο, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες θα κληθούν να σκοράρουν περισσότερα τέρματα για το ενδεχόμενο πιθανής ισοβαθμίας.

Ο Νίκος Γκρίλλας, χαρακτήρισε θετικό το ξεκίνημα, ωστόσο επισήμανε ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα: «Ξεκινήσαμε με τον ιδανικό τρόπο. Πήραμε μια πρώτη νίκη, σημαντική και για την ψυχολογία, αλλά συνάμα αποκτήσαμε και ένα προβάδισμα έναντι των άλλων ομάδων. Όλα αυτά όμως μέχρι εκεί. Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Απομένουν πέντε αγωνιστικές και όλα είναι ανοιχτά. Ακόμα και θετικό αποτέλεσμα να έρθει απέναντι στον Ξενοφώντα δεν θα είναι αρκετό. Εμείς καλούμαστε μετά τη διακοπή, να μπούμε ξανά στα παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση σαν να αρχίζει το Πρωτάθλημα από την αρχή. Και να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα