ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκρίλλας: «Πρέπει να δείξουμε περισσότερο –θέλω»

  • 32
    Shares

Χωρίς τον Νίκο Δούλο στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής θα αγωνιστεί ο Ενιπέας . Ο μέσος των Πράσινων, έχει υποστεί βαριά θλάση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Αντίθετα, παρών θα είναι ο Σπύρος Γκρίλλας, ο οποίος έχει άδεια, ενώ γίνονται προσπάθειες να μπορέσει να είναι παρών και στο παιχνίδι της μεθεπόμενης βδομάδας στο Λαντζόι, ξανά με τη Ζαχάρω.

Ο Νίκος Γκρίλλας, σχολιάζοντας το γεγονός ότι στο πιο κρίσιμο σημείο του Πρωταθλήματος, η ατυχία χτυπά την πόρτα της ομάδας του, απαντάει: «Τι να κάνουμε! Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν και οι ατυχίες. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Μίλησα με τους ποδοσφαιριστές μου και τους είπα ότι πρέπει να δείξουμε περισσότερο θέλω. Ο στόχος μας στο παιχνίδι αυτό, όπως και σε όλα, είναι η νίκη. Δεν θα ήταν καταστροφή η ισοπαλία, ούτε η ήττα. Όμως σε αυτά τα παιχνίδια μιλάει η προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών».

Επίσης, ο Γκρίλλας σχολιάζει και το γεγονός ότι ο Ενιπέας στο Πρωτάθλημα σημείωσε δυο εύκολες νίκες σε βάρος του προσεχούς αντιπάλου του: «Τα παιχνίδια αυτά με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτά που παίξαμε στο Πρωτάθλημα. Αυτά είναι παιχνίδια Πλέι Οφ».


  • 32
    Shares