ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΡΓΟΥ

Γραμματέας Κ.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. στον Πύργο: «Πάμε μέχρι το τέλος ενωμένοι και αποφασισμένοι»


Το μήνυμα ότι το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί έναν νέο πολιτικό φορέα, που σαν στόχο έχει να εκφράσει ξανά τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο και να πρωταγωνιστήσει στη χώρα  μας, δόθηκε στη διάρκεια της συγκέντρωσης που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής , στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πύργου.

Μιλώντας στη διάρκεια της πολιτικής  εκδήλωσης που διοργάνωσαν από κοινού  η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ και η PES Activists, ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής κ. Μαν. Χριστοδουλάκης επεσήμανε ότι οι «212.000 Έλληνες πολίτες που ψήφισαν για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, μας  έδωσαν μια σαφή εντολή  πάμε μέχρι το τέλος, ενωμένοι και αποφασισμένοι».

Ακόμα ο κ. Χριστοδουλάκης άσκησε κριτική στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κάνοντας λόγο  για «άλλο ένα βρώμικο παιχνίδι απάτης και όχι αυταπάτης που στήνει ο Τσίπρας και η παρέα του στις πλάτες των Ελλήνων, απλώς για να δημιουργήσουν  ένα νέο ψεύτικο προεκλογικό αφήγημα».

«Μιλάνε για καθαρή έξοδο αυτοί που έχουν ήδη συμφωνήσει σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5%  , που είναι αποτέλεσμα της φορολογικής θηλιάς που έχουν βάλει στο λαιμό της ιδιωτικής οικονομίας, είναι αποτέλεσμα των περικοπών επιδομάτων, μισθών και συντάξεων και είναι αυτά που έχουν διαλύσει οποιαδήποτε μορφή κοινωνικού κράτους» τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

Επίσης αναφέρθηκε στην υπάρχουσα κατάσταση στην Ελλάδα θέτοντας παράλληλα το ερώτημα «αν είμαστε με την Ελλάδα της προόδου και της κοινωνικής δικαιοσύνης ή είμαστε με την Ελλάδα της συντήρησης και του κοινωνικού και εργασιακού μεσαίωνα που οραματίζεται η Ν.Δ.;».

Στην αρχή της συγκέντρωσης εξάλλου ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στην Ηλεία Διον. Γιατράς, ανακοίνωσε τα 13 μέλη που στελεχώνουν τη Ν.Ε. του κόμματος στο Νομό, η οποία έχει ως εξής:

Σάκης Γιατράς (γραμματέας), Βασίλειος Μανδαράκης (αναπλ. γραμματέας) και μέλη Ανδρέας Σταματόπουλος, Σπύρος Λαμπρινός, Μισέλ Αμπού Χαντμπά , Δήμητρα Ζαφειροπούλου, Κώστας Φάμελος, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Δρακόπουλος, Σταύρος Δανιηλίδης, Αντώνης  Πετράκος, Αλέξανδρος Σταγκουράκης και Σταυρούλα Λαμπροπούλου.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ηλείας Γιαν. Κουτσούκος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιωρ. Γεωργιόπουλος, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Τάκης Αντωνακόπουλος και Μιχ. Κατρίνης, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος, περιφερειακακοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι, πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πολλοί φίλοι του νέου κινήματος.