ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

Γραφείο Αγροτικών δραστηριοτήτων δημιουργείται στο Δήμο Πηνειού


Γραφείο Αγροτικών δραστηριοτήτων δημιουργείται στο Δήμο Πηνειού

Η κατάσταση που επικρατεί στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα του Δήμου Πηνειού αυτή την κρίσιμη περίοδο, ήταν το θέμα της συνεργασίας που είχαν σήμερα (Δευτέρα 30/3/2020) ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος και ο εντεταλμένος σύμβουλος για τα θέματα πρωτογενούς τομέα του δήμου Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Γεώργιος Γεωργιόπουλος συνεχίζει να είναι ο άμισθος σύμβουλος στα αγροτικά θέματα του δήμου μας. Άνθρωπος με αξιοζήλευτη επαγγελματική δραστηριότητα, με συνδικαλιστική εμπειρία πάνω στο αγροτικό κίνημα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα προφέρει γόνιμα και αποδοτικά προς όφελος του πρωτογενούς τομέα και της παραγωγικής τάξης γενικότερα. Του εύχομαι από καρδιάς, επιτυχία στη συνέχιση του  έργου του,  σε μια περίοδο που οι δαίμονες βασανίζουν την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή. Ιδιαίτερα, λοιπόν, τον ευχαριστώ για την αποδοχή αυτής της πρότασής μου.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζω ότι, όπως είχα δεσμευτεί προς τους συνδημότες μου,  ο δήμος Πηνειού  δημιουργεί Γραφείο Αγροτικών δραστηριοτήτων. Έφθασε λοιπόν η ώρα να ανακοινώσω ότι το αμέσως επόμενο διάστημα δημιουργείται  στον δήμο μας το συγκεκριμένο γραφείο, ένα χρήσιμο εργαλείο για τους αγροτοκτηνοτρόφους στο δήμο Πηνειού,  στο οποίο υπεύθυνος θα είναι ο Γεώργιος Γεωργιόπουλος.

Τέλος με τον Γιώργο Γεωργιόπουλο εξετάσαμε το ενδεχόμενο της δημιουργίας τουριστικού περιπτέρου στο δήμο μας, με σκοπό την ανάδειξη τοπικών αγροτικών προϊόντων. H αγροτική παραγωγή αποτελεί τον βασικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας. Στηρίζοντας τους αγρότες και τον πρωτογενή τομέα, στηρίζουμε το εισόδημα και την οικονομία της περιοχής».

Από την πλευρά του ο κ. Γ. Γεωργιόπουλος ευχαρίστησε το δήμαρχο Ανδρέα Μαρίνο για την εμπιστοσύνη που του δείχνει και δεσμεύτηκε ότι θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά του.