Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

«Γυναίκα: Πηγή έμπνευσης και σύμβολο αγώνα»

spot_img

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ- ‘ΗΛΙΔΑ-Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ’

Σύμβολο αγώνα, διεκδικήσεων, δράσης, πολλαπλής προσφοράς, ισότητας, αλληλεγγύης, η σύγχρονη γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους, ως κόρη, σύζυγος, μάνα, εργαζόμενη και αγωνίστρια στον στίβο της ζωής.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποτελεί απλώς μια μικρή αφορμή για να μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να τιμούμε τις γυναίκες,  να τις στηρίζουμε έμπρακτα και να τις σεβόμαστε ειλικρινά και ουσιαστικά. Διακρίσεις, αποκλεισμοί και κάθε μορφής απαξιωτικές συμπεριφορές προς τις γυναίκες δεν είναι δυνατόν να έχουν θέση στην κοινωνία μας. Είναι αδιανόητο και άκρως ανησυχητικό ότι φαινόμενα βίας κατά των γυναικών βρίσκονται σε τέτοια έξαρση τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως αλλά και στην χώρα μας.

Οι γυναίκες μπορούν και επιβάλλεται να έχουν συμμετοχή στην πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή του τόπου και ίσες ευκαιρίες με τους άνδρες. Είναι βέβαιο πως με την δυναμική και την δοτικότητα που τις διακρίνει οι γυναίκες θα ανοίξουν καινούργιους δρόμους και θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για όλους, συμβάλλοντας στην διαμόρφωση ενός υγιούς, ανθρώπινου και πιο δημοκρατικού μέλλοντος.

Προστατεύουμε, εμπιστευόμαστε, σεβόμαστε και στηρίζουμε τις γυναίκες και μαζί τους χτίζουμε το μέλλον της χώρας και του τόπου μας. Πιστεύουμε στις γυναίκες και στην καθοριστική συμβολή τους στο αύριο!

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα