ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γυναικείο Βόλεϊ: Έβαλε πλώρη για Β΄ Εθνική ο Ολυμπιονίκης

Με νίκη και μάλιστα 3-0, σφράγισε την πρώτη θέση στον όμιλό της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιονίκη, απέναντι στην Μεγαλόπολη, την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Οι παίκτριες του Κώστα Τσούμα ήθελαν δυο σετ για να διατηρηθούν στην 1η θέση, αλλά μόνο εύκολη δεν ήταν η αποστολή τους αφού η ομάδα της Μεγαλόπολης, παίζοντας πάρα πολύ καλά, έφερε τα δύο πρώτα σετ στον πόντο!
Τα κορίτσια της Ολυμπίας όμως, δείχνοντας ψυχραιμία και δικαιολογώντας τον τίτλο του πρωταθλητή, τα κέρδισαν με 25-23 και 27-25. Στο 3ο και τελευταίο σετ ο προπονητής της Μεγαλόπολης έβαλε στον αγώνα και πιο μικρές παίκτριες δίνοντας την ευκαιρία στον τεχνικό του «Ολυμπιονίκη να περάσει στο παιχνίδι όλες τις κορασίδες που πλαισιώνουν το γυναικείο τμήμα. Οι κορασίδες, για την ιστορία, πήραν το σετ με 25-21 παίζοντας πολύ όμορφα και συγκροτημένα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος πανηγύριζε την κάθε προσπάθεια των μικρών αθλητριών, είτε ήταν πετυχημένη είτε όχι, δημιουργώντας ένα κλίμα γιορτής μέσα στο Κλειστό!

Τώρα η ομάδα ξεκινάει την προετοιμασία της για τους αγώνες με τις άλλες τρεις καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου, για να διεκδικήσει την πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία!

 

Ολυμπιονίκης:  Γιαμπαστή, Φώτη, Ροδιτάκη, Κούτρα, Γουδουσιάδη (L), Τσιαούση, Μαστοροπούλου, Σπηλιοπούλου, Ζήση (L), Καρυώτη, Παναγοπούλου, Χριστοπούλου, Κυριακοπούλου.