Γυναικείο ποδόσφαιρο: Αλλαγή τεχνική ηγεσίας στη Νίκη Τραγανού-Η επικρατέστερη διάδοχος!

spot_img

Προτεινόμενα

Ξαφνική αποχώρηση εν μέσω της προετοιμασίας της Νίκης Τραγανού είχαμε στην τεχνική της ηγεσία. Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος, μετά από έξι χρόνια, αποχωρεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια αποχώρηση που έχει να κάνει καθαρά με λόγους κόπωσης, καθώς δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις του Γεωργιόπουλου με την ομάδα, στην οποία εξάλλου συνεχίζει ως ποδοσφαιριστής. Τη θέση του Γιώργου Γεωργιόπουλου, κατά πάσα πιθανότητα, θα πάρει η Αγγελική Θεοδωροπούλου, μια νέα και ανερχόμενη προπονητής, διπλωματούχος, η οποία έχει αναδειχθεί από τα σπλάχνα της ομάδας.

Όπως αναφέρουν πηγές από τη Νίκη Τραγανού, η αποχώρηση του Γεωργιόπουλου, οφείλεται καθαρά σε μια δική του απόφαση, η οποία οφείλεται στην κόπωση και τις μεγάλες απαιτήσεις από τον συνδυασμό υπηρεσιών ως παίκτη στην ανδρική ομάδα και προπονητή στη γυναικεία. Έξι συνεχόμενα χρόνια, ο Γιώργος Γεωργιόπουλος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στη γυναικεία ομάδα και ήταν αυτός ο οποίος τη δημιούργησε, μέσα από μεγάλες και αδιάλειπτες προσπάθειες.

Με ανακοίνωσή της η Νίκη Τραγανού, ευχαρίστησε τον Γιώργο Γεωργιόπουλο:

O coach της ομάδας μας Γιώργος Γεωργιόπουλος , αποτελεί απο χθες “παρελθόν” απο την τεχνική ηγεσία μας, για προσωπικούς του λόγους..

Καποιοι άνθρωποι αφήνουν την σφραγίδα και το αποτύπωμα τους σε καταστάσεις, επιτυχίες και αποτυχίες και αναλαμβάνουν ευθύνες..

Coach το όνομα σου θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ίδρυση, την πορεία και την κατάκτηση κορυφών της ομάδας μας. Με την διάπλαση χαρακτήρων και προσωπικοτήτων, εντός και εκτός γηπέδων.

Θα είσαι για πάντα ο συνδετικός κρίκος που απο μια ”μικρή” ομάδα γίναμε μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και θα συνεχίσουμε να είμαστε!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!

Η ομάδα σου!

Τα κορίτσια σου!

Η οικογένειά μας!».

 

Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος με τη σειρά του, αποχαιρέτισε το δικό του δημιούργημα, μέσα από μια προσωπική ανάρτηση: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…Μετά από 6 όμορφα χρόνια δεν θα είμαι “προπονητής”της ομάδας μας,μη έχοντας κάτι άλλο να δώσω.Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι βοήθησαν την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια,μα πάνω απ’ όλα ευχαριστώ ΟΛΑ τα κορίτσια που συνεργάστηκα αυτά τα 6 χρόνια!!Θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

 

Η διαδοχή του Γεωργιόπουλου

Όσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση τώρα, οι πρώτες πληροφορίες από τις τάξεις της Νίκης Τραγανού, κάνουν λόγο ότι τη θέση του Γιώργου Γεωργιόπουλου, θα πάρει η μέχρι πρότινος συνεργάτης του, προπονήτρια τερματοφυλάκων και διπλωματούχος προπονήτρια, η Αγγελική Θεοδωροπούλου. Η Θεοδωροπούλου, αποτελεί το νέο αίμα της προπονητικής στην Ηλεία, είναι μια κοπέλα με πάθος για το ποδόσφαιρο, η οποία προέρχεται από τις τάξεις της Νίκης Τραγανού. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα, οπότε και θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα