ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Η απονομή για την άνοδο στη Β΄ Εθνική στην Πρωταθλήτρια Νίκη

  • 24
    Shares

Όταν ρώτησαν τον Γιούργκεν Κλοπ αν τον στενοχωρεί το γεγονός ότι η “στέψη” της Λίβερπουλ μετά από τριάντα χρόνια έγινε με τον τρόπο που έγινε, χωρίς θεατές, χωρίς γιορτινή ατμόσφαιρα, εκείνος απάντησε ότι θα μπορούσε να είναι και χειρότερα τα πράγματα, να μην μπορούσαν καν να βρίσκονται εκεί.

Έστω με λιτό τρόπο, χωρίς κόσμο, χωρίς τη γιορτινή ατμόσφαιρα που θα άρμοζε σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία, οι παίκτριες και ο προπονητής της Νίκης Τραγανού, γιόρτασαν χθες βράδυ την άνοδό τους στη Β΄ Εθνική. Τους απονεμήθηκε το έπαθλο της Πρωταθλήτριας, για την πορεία τους στην κορυφή του ομίλου.

Σημαντική επιτυχία και ακόμα πιο σημαντική η πρόκληση για τη νέα σεζόν, καθώς η ομάδα της Νίκης θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις, σε ένα ακόμα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα. Είναι η δεύτερη φορά που στην ιστορία του ηλειακού ποδοσφαίρου θα συμμετάσχει στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Σε δύσκολους καιρούς για τον αθλητισμό γενικά, το γυναικείο ποδόσφαιρο της Ηλείας βρίσκεται ψηλά και η Νίκη Τραγανού, έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη.


  • 24
    Shares