Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
22.2 C
Pýrgos

Γυρίσματα της Mεξικανικής Tηλεόρασης σε Αρχαία Ολυμπία

spot_img

Γυρίσματα της Mεξικανικής Tηλεόρασης σε Αρχαία Ολυμπία και Μήλο

Την Αρχαία Ολυμπία και το νησί της Μήλου επέλεξε η Mεξικανική Tηλεόραση για την εκπομπή “Destinos del Mundo” (προορισμοί του κόσμου) που είναι από τις πλέον δημοφιλείς στις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Συγκεκριμένα η εκπομπή, πέρα από το Μεξικό, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία, Περού, Ελ Σαλβαδόρ, Παναμά, στις πλέον εύρωστες πολιτείες των ΗΠΑ όπως, Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια και Ιλινόις καθώς και σε Ισπανία και Πορτογαλία και αναμεταδίδεται από το Travel Channel Λατινικής Αμερικής.

Η παραγωγός της εκπομπής Olga Pico και τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου περιηγήθηκαν τις δύο περιοχές με φροντίδα των Δήμων και αποτύπωσαν το σύνολο των ενδιαφερόντων που διαθέτουν τα οποία θα παρουσιαστούν σε δύο χωριστές εκπομπές το προσεχές διάστημα. Στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, το συνεργείο περιηγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο, στο νέο μουσείο, στο μουσείο ιστορίας αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και στους καταρράκτες της Νεμούτας, στο δρυοδάσος Φολόης, καθώς επίσης και σε διάφορες βιωματικές επιχειρήσεις που δίνουν ξεχωριστό χαρακτήρα στο τουριστικό αποτύπωμα της περιοχής.

Στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, το συνεργείο έκανε συνέντευξη με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στα μεγάλα πλεονεκτήματα της Ολυμπίας ως προορισμού που συνδυάζει ιστορία, φυσική ομορφιά και αναψυχή, καλώντας τα εκατομμύρια των τηλεθεατών να επισκεφθούν και να γνωρίσουν τον μοναδικό αυτό τόπο, εμπλουτίζοντας τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες.

Να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό συνεργείο από το Μεξικό προσκλήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία με ενέργειες του προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου και αρμόδιου Αντιδημάρχου, κ. Χάρη Σπηλιόπουλου.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα