ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Αναβλήθηκε η αγωνιστική της Τετάρτης


Αναβλήθηκε η διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένη για μεθαύριο Τετάρτη στον 9ο όμιλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτό οφείλεται στην απεργία που θα δημιουργήσει πρόβλημα με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Ο λόγος ήταν ότι εφόσον την Πέμπτη και την Πραασκευή υπάρχει απεργία, δεν θα μπορούσαν ομάδες όπως ο Αίας να επιστερέψουν στη βάση τους και θα έπρεπε να μείνουν δυο και τρεις μέρες αποκλεισμένες μακριά από αυτήν. Η μόνη λύση θα ήταν να ξεκινήσουν τα παιχνίδια στις 3:30μ.μ., ενδεχόμενο το οποίο ωστόσο εν μέσω ζέστης, θα ήταν πολύ δύσκολο να γίνει πράξη.

Σύμφωνα με το καλεντάρι της επιτροπής, το αναβληθέν παιχνίδι ανάμεσα σε Ζάκυνθο και Θύελλα, θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο, ενώ το άλλο αναβληθέν παιχνίδι, ανάμεσα σε Αίαντα και Θύελλα, θα πραγματοποιηθεί τη μεθεπόμενη Τρίτη, στις 15 Ιουνίου.

Το Πρωτάθλημα, θα ολοκληρωθεί κανονικά, όπως είχε προγραμματιστεί, την Τετάρτη 23 Ιουνίου. Μοναδική διαφοροποίηση, είναι ότι θα προηγηθούν τα εξ΄αναβολής παιχνίδια και θα παιχτούν οι δυο τελευταίες αγωνιστικές όλες μαζί και χωρίς εκκρεμότητες.