ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Μια βδομάδα παράταση η σέντρα-Φιλικό ΠΑΟΒ-Αίαντα στα σκαριά

  • 17
    Shares

Μια βδομάδα μετάθεση πήρε η σέντρα του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Πράγμα όχι ασυνήθιστο, αν μιλάμε για την Ελλάδα. Ποτέ άλλωστε δεν είχαν ξεκινήσει στην ώρα τους τα Πρωταθλήματα, ακόμα και όταν μιλούσαμε για εποχές προ-covid19.

Το καλό της υπόσθεσης, είναι μήπως και η ΕΠΟ προφτάσει, μέσω της επιτροπής που έχει συστήσει, να ολοκληρώσει και να περάσει την πρότασή της για είσοδο του 20% των θεατών στις εξέδρες, πράγμα πολύ σημαντικό για τη Γ΄ Εθνική, η οποία με αυτό τον τρόπο θα καλύψει μέρος των λειτουργικών εξόδων των ομάδων της.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. άλλαξε η ώρα της Κλήρωσης της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, η οποία θα γίνει την ημέρα που είχε αρχικά οριστεί, δηλαδή την Τρίτη 08/09/2020, αλλά στις 10:00 (αντί για 12:00). Η κλήρωση θα γίνει χωρίς κοινό και ΜΜΕ, θα υπάρξει ωστόσο live streaming. Η έναρξη του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 27/09/2020“.

Η εξέλιξη αυτή, σημαίνει ότι ο Παμβουπρασιακός και ο Αίας, οι δυο ηλειακές ομάδες που μετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα, θα ξεκινήσουν μια βδομάδα αργότερα, πράγμα το οποίο συμφωνα με πληροφορίες, έχει συζητηθεί εδώ και καιρό μεταξύ τους σαν ενδεχόμενο, γεμίζοντας την κενή αυτή ημερομηνία με ένα φιλικό το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε.


  • 17
    Shares