ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κ. Ντάσιος: “Το πού θα γίνει το ματς Διαγόρα-Αίαντα, εξαρτάται από τον Δήμο Πατρέων” (upd)

  • 23
    Shares

Ένα -πιστοποιημένο επίσημα- κρούσμα κορωνοϊού έχει μέχρι στιγμής ο Διαγόρας Βραχνεΐκων και κατά συνέπεια η ΕΠΟ δεν μπορεί να αναβάλλει το παιχνίδι του με τον Αίαντα. Με δεδομένο επίσης ότι όλη η ομάδα πέρασε από τεστ, εφόσον προκύψουν αρνητικά και τα τελευταία δείγματα, το ματς δεν μπορεί να αναβληθεί.

Τις τελευταίες ώρες, φέρεται η πλευρά του Διαγόρα να επιδιώκει το ματς να γίνει στα Βραχνέικα, όπου πραγματοποιήθηκε απολύμανση ήδη. Η ΕΠΣ Αχαΐας, διαθέτει το “Α  Κάνιστρας”, το οποίο και έχει παραχωρήσει στον Διαγόρα σαν δεύτερη έδρα. Όπως ανέφερε ο Κώστας Ντάσιος, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΣΑ, “το πού θα γίνει το ματς, εξαρτάται πλέον από τον Δήμο Πατρέων και αν θα αποφασίσει να ανοίξει ξανά αύριο το γήπεδο στα Βραχνέικα “.

Εκείνο πλέον που απομένει, είναι να υπάρξει η σημερινή ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ για τα αποτελέσματα των τεστ, τα οποία χθες, τα έντεκα πρώτα, ήταν όλα αρνητικά. Συνεπώς και αν δεν υπάρξουν τρεις ποδοσφαιριστές του Διαγόρα θετικοί στον κορωνοϊό, το ματς δεν μπορεί να αναβληθεί.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Διαγόρα Χρήστο Λούβαρη, υπάρχει και δεύτερο πιστοποιημένο θετικό τεστ στην ομάδα και έχει ενημερώσει σχετικά την ΕΠΟ. Για την ώρα άπαντες στον Διαγόρα, τελούν υπό επιτήρηση. Αναμένονται επίσημες απαντήσεις περίπου για τριάντα δείγματα ακόμα. Στο μεταξύ ο Αίας περιμένει σήμερα Σάββατο, επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, για το αν θα παίξει και πού.

 


  • 23
    Shares