ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: 128 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή

  • 9
    Shares

Με 128 ομάδες να δηλώνουν κανονικά συμμετοχή, και οι 13 από τον 9ο όμιλο, έκλεισαν χθες τα γραφεία της ΕΠΟ, με την Ε.Ε  της Ομοσπονδίας να συζητάει κατά τη σημερινή της σύγκληση επί των εισηγήσεων της Επιτροπής Διοργανώσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τάση είναι το θέμα της εκκίνησης να πάρει αναβολή, ώστε να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εργασιών της επιτροπής επιστημόνων, όπου θα επανατοποθετηθεί το θέμα της απαγόρευσης προπονήσεων σε περιοχές με βαθύ κόκκινο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή, ως μοναδικό θέμα συζήτησης θα έχει αυτό της τροποποίησης της προκήρυξης, το οποίο δεν αποκλείεται και αυτό να αναβληθεί.

Τη στιγμή αυτή, η πρόταση της επιτροπής είναι να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα από εκεί που έμεινε και να ολοκληρωθεί με τη λήξη του πρώτου γύρου. Είναι και η επικρατέστερη αυτή τη στιγμή πρόταση, υπό την διαμορφωθείσα κατάσταση και υπό το φάσμα της παράτασης στην ημερομηνία έναρξης.

Οι άλλες προτάσεις, κάνουν λόγο για ξεκίνημα από το μηδέν, είτε με επανακαταρτισμό ομίλων των οκτώ ομάδων και δυο γύρους, είτε με διατήρηση των υφιστάμενων ομίλων και ένα γύρο. Η τελευταία πρόταση ίσως να μην φτάσει να συζητηθεί, καθώς θα υποχρεώσει ομάδες που έχουν ήδη ταξιδέψει σε μακρινά ταξίδια να τα επαναλάβουν. Εκτός από τα έξοδα που θα επωμιστούν, υπάρχει και ο περιορισμός του πρωτοκόλλου, το οποίο ζητάει αυθημερόν επιστροφή των ομάδων στη βάση τους.

 


  • 9
    Shares