• ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 • Γ’ Εθνική: Ο… “τρομοκράτης” Τηλυκράτης και η ρήση του Ιπποκράτη-Τα πάντα για την τρίτη αγωνιστική

Γ’ Εθνική: Ο… “τρομοκράτης” Τηλυκράτης και η ρήση του Ιπποκράτη-Τα πάντα για την τρίτη αγωνιστική

Δεν πρόλαβε να τελειώσει η τρίτη αγωνιστική και αμέσως άρχισε η τέταρτη. Και το λέμε κυριολεκτικά, καθώς πριν καλά-καλά τελειώσουν τα παιχνίδια, η Παναχαϊκή έβγαλε ανακοίνωση για τον ορισμό του διαιτητή στο επόμενο παιχνίδι. Βλέπετε, το επόμενο ματς είναι το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στον Τηλυκράτη και την Παναχαϊκή, στη Λευκάδα.

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Το ντέρμπι άρχισε λοιπόν πάρα πολύ νωρίς, με ανακοίνωση της Παναχαϊκής, σχετικά με τον ορισμό που πραγματοποίησε η ΚΕΔ. Την ίδια ώρα, στο γήπεδο του Λουτρού, ένας Τηλυκράτης… τρομοκράτης, σκόρπιζε με έξι γκολ τον Αμβρακικό, ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία νέα, φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση να σταματήσει. Η ομάδα της Λευκάδας, με τον Αλβανό επιθετικό της Αλμπέρτο Σιμόνι σε μεγάλη μέρα να σημειώνει χατ-τρικ, πέρασε με άνεση από το Λουτρό, σκοράροντας έξι φορές, απέναντι σε μια ομάδα η οποία δέχθηκε έξι γκολ και στι προηγούμενο ματς στο Διαβολίτσι, ενώ στο Κύπελλο δέχθηκε εφτά, με τη μόνη ομάδα η οποία δεν σκόραρε μέχρι τώρα σε βάρος του Αμβρακικού, να είναι μια ηλειακή και συγκεκριμένα ο Παμβουπρασιακός.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή λοιπόν, μόλις ενημερώθηκε ότι το ντέρμπι θα διευθύνει ο Γιώργος Φίτσας από την Κέρκυρα, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση. Βλέπετε ότι ο πατέρας του διαιτητή, είναι Πρόεδρος της Επιροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, Ένωσης της οποίας μέλος είναι ο Τηλυκράτης. Η Παναχαϊκή, είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα στην κατηγορία και δύσκολα θα βρεθεί διαιτητής ο οποίος θα την αδικήσει. Ωστόσο, επειδή η ομάδα της Πάτρας είναι έμπειρη σε οργάνωση και επικοινωνία, δεν άφησε τέτοιο θέμα να πέσει… κάτω, υιοθετώντας το απόφθεγμα του Ιπποκράτη, που λέει “το προλαμβάνειν, κρείττον του θεραπεύειν εστί”.

Πιο κάτω, η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τον ορισμό του διαιτητή για την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Τηλυκράτη Λευκάδας την προσεχή Κυριακή (7/11). Ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ο κ. Γιώργος Φίτσας από το σύνδεσμο Κέρκυρας αλλά μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση και πολλά ερωτηματικά αυτός ο ορισμός καθώς ο προαναφερόμενος διαιτητής είναι γιος του κ. Ηλία Φίτσα προέδρου της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Πρέβεζας/Λευκάδας εκεί δηλαδή όπου εδρεύει ο Τηλυκράτης!

Κύριοι της ΚΕΔ, από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν έχουμε πάρει θέση για τα όσα έχουν διαδραματιστεί στα παιχνίδια μας που σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνούν τα όρια, σεβόμενοι τους διαιτητές και τα ανθρώπινα λάθη που είναι πιθανόν να γίνονται, όμως δεν θα ανεχτούμε σε καμία περίπτωση να εμπαίζετε τη νοημοσύνη μας με προκλητικούς ορισμούς που δημιουργούν αναπόφευκτα συζητήσεις και σενάρια.

Χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε τις διαιτητικές ικανότητες του κ. Γιώργου Φίτσα, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα μας να παίξει ένα παιχνίδι κάτω από αυτές τις συνθήκες. Περιμένουμε ΑΜΕΣΑ να επανορθώσετε και να πράξετε τα δέοντα. Περιμένουμε από τους διοικούντες του Τηλυκράτη να πάρουν θέση για αυτόν τον ορισμό καθώς θεωρούμε δεδομένο ότι και αυτοί από την πλευρά τους δε θέλουν να διεξαχθεί ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες. Πιστεύουμε δε ότι και αυτοί επειδή η ομάδα τους είχε αγωνιστική υποχρέωση δεν έχουν ακόμα πληροφορηθεί τον ορισμό, αλλιώς θα ήταν ιδιαίτερα λυπηρό για εμάς να γνωρίζουν και να μην έχουν πάρει θέση».

Ρεκόρ επίτευξης τερμάτων

Η τρίτη αγωνιστική, ξεπέρασε τις δυο προηγούμενες σε αριθμό τερμάτων. Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές τα τελευταία χρόνια. Διότι ποτέ δεν είχαμε δει Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, στο οποίο μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ο μέσος όρος των επιτευχθέντων τερμάτων να υπερβαίνει τα τρία. Δεκακοκτω την πρώτη αγωνιστική, δεκαοκτώ τη δεύτερη και δεκαεννέα χθες. Σημαντική βέβαια σε αυτό είναι η συμβολή του Αμβρακικού, ο οποίος από τα 55 συνολικά τέρματα που έχουν επιτευχθεί, έχει δεχθεί ο ίδιος τα δώδεκα. Δηλαδή πάνω από το 20% των τερμάτων. Είναι μια πρώτη εξήγηση για τα πολλά τέρματα που σημειώνονται, δεν είναι όμως η μόνη, καθώς και την πρώτη αγωνιστική, στην οποία το ματς Αμβρακικού-Παμβουπρασιακού έληξε 0-0, στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια σημειώθηκαν δεκαοκτώ τέρματα.

Το G4 και… οι άλλοι! 

Μετά από τρεις αγωνιστικές και παρά το γεγονός ότι οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους, οι τέσσερις ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος, αυτές οι οποίες θα διεκδικήσουν τον τίτλο, έχουν ήδη ξεχωρίσει. Αφενός διεκδικούν τον τίτλο και αφετέρου εξασφαλίζουν την παραμονή τους βέβαια, αν συνεχίσουν έτσι. Και μιλάμε για Τηλυκράτη, Παναχαϊκή, Αχέροντα και Ναυπακτιακό Αστέρα. Πιο κάτω, μετά δηλαδή από την πρώτη τετράδα η οποία δείχνει ότι δύσκολα θα σπάσει, υπάρχουν εννέα ομάδες, οι οποίες θα παλέψουν για τρεις θέσεις. Και αν αποχωρήσει ο Αμβρακικός, τότε οκτώ ομάδες, θα παλέψουν για τρεις προνομιούχες θέσεις.

3η αγωνιστική 

 

 

 • ΠAOB-Παναιγιάλειος 1-0 
 • Ναυπακτιακός-Αίας 3-0 
 • Παναχαϊκή-Διαβολίτσι 5-0 
 • Αναγ. Άρτας-Παναγρινιακός 1-0 
 • Αμβρακικός-Τηλυκράτης 1-6 
 • Εθνικός Σ.-Διαγόρας Β. 1-1 

Ρεπό ο Αχέρων Καναλακίου

 

Βαθμολογια

 

 

 • Τηλυκράτης 7 (8-2)
 • Παναχαϊκή 6 (9-4)
 • Αίας 6 (5-4)
 • Ναυπακτιακός 5 (7-4)
 • Αχέρων 4 (4-2)
 • Διαβολίτσι 4 (9-9)
 • ΠΑΟΒ 4 (2-3)
 • Παναιγιάλειος 4 (3-3)
 • Αναγέννηση Άρτας 3 (2-2)
 • Παναγρινιακός 3 (1-1)
 • Εθνικός Σκ. 1 (2-5)
 • Διαγόρας 1 (1-4)
 • Αμβρακικός 1 (1-12)

 

Επομενη 7/11

 

 

 • Αναγέννηση Άρτας-Εθνικός Σκ.
 • Διαγόρας-Ναυπακτιακός
 • Παναγρινιακός-Αχέρων
 • Αίας-Αμβρακικός
 • Τηλυκράτης-Παναχαϊκή
 • Παναιγιάλειος-Διαβολίτσι 

Ρεπό ο Παμβουπρασιακός

 

ΣΚΟΡΕΡ 

 

 

 • 4: Σιμόνι (Τηλυκράτης)
 • 3: Ηλιόπουλος (Διαβολίτσι)
 • 2: Καράκλαϊτς, Χαντί, Αλεξόπουλος (Παναχαϊκή), Λαθύρης (ΠΑΟΒ) 

 

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ 

 

 

Αμβρακικός-Τηλυκράτης 1-6

 • 37’ Μπουλάτοβιτς (Π)-8΄, 24΄, 41΄Σιμόνι, 14΄Μπιμπισίδης, 50΄Γκέτσι, 77΄Μπαγκαλιάνης

Αμβρακικός: Κουτρούμπας (46΄Γκουγκουλής), Σκύφτας, Τσίνα (70΄Κατσάμπας), Τσώκος, Ζαγγελίδης, Π. Κακιώνης (81΄Μήκας), Μπουλάτοβιτς, Γκουγκουλής (46΄Κωνσταντινίδης), Σπανός (46΄Β. Ιωαννίδης), Κ. Καραλής, Β. Ιωαννίδης.

Τηλυκράτης: Μπλατσιώτης, Ντόσης, Πανταζής, Μπιμπισίδης, Παναγιωτόπουλος (48΄Μπαγκαλιάνης), Ταΐρης, Τόσκα (62΄Τσιότρας), Σιμόνι (62΄Αζούδης), Γκέτσι (74΄Τσελάι), Περιστέρης, Νικλητσιώτης.

 

Παναχαϊκή-Διαβολίτσι 5-0

 • 7΄Χαντί (Π), 54΄Κωνσταντακόπουλος, 56, 78΄Αλεξόπουλος, 87΄Λούσκος

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Μπελσαζάκης, Λιποράτσε, Σμίλτος, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης (72’ Στασινόπουλος), Στεργίδης (64΄Γούλας), Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης (80΄Κυβελίδης), Χαντί (80’ Λούσκος), Κόκας (64’ Καρακλάιτς)

Διαβολίτσι: Μαρσέλλο, Χούσαμ, Βέλλης, Κρεμύδας (63΄Βλάχος), Καντούτσης, Θώδης. Στραβάκος, Πιτσιλής, Παγιάς, Γουερέ (63’ Δημητρίου), Ηλιόπουλος.

 

Ναυπακτιακός-Αίας 3-0

 • 11’ Μπατσής, 23΄Μενσά, 44΄Ρουμπάτος

Ναυπακτιακός: Σίμος, Αργυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Χριστόπουλος, Μπατσής, Μαχαίρας (13’Κοντογιάννης), Παλαιοπάνος (72’Σταθόπουλος), Μενσά (72’Ναουμίδης), Καψάσκης, Νιφορόπουλος, Μπλέτσας(32’Ρουμπάτος).

Αίας: Λαδάς, Μπουρδέκας, Κατελούζος (46’Σταθατος), Ριλντι, Βράπι (82’ Ντρέου), Τσακοπιάκος, Δούλος (82’Παπαχριστόπουλος), Βράπι, Καράμπελας (λ.τ. 39’Ρούνης), Ντελγκάδο (73’Στανής), Ζοάο Κλαούντιο.

 

ΠΑΟΒ-Παναιγιάλειος 1-0

 • 95’ Λαθύρης (Π)

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Λιόσης, Νικολακόπουλος (66′ Τσιρίκος), Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Λαθύρης, Πυρρής, Βασιλόπουλος, Διονυσόπουλος, Θωμάς (34′ Θεοδωρόπουλος), Μπίσα (85′ Δ.Β. Πλαστουργός).

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (2′ λ.τ. Μπούζντρα), Ραπτόπουλος (29′ Βαλλιάννος), Σ. Αφούζι, Σπίντζος, Α. Αφούζι (29′ Κρεμίτσας), Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Βλαχόπουλος (89΄Ροδόπουλος), Λιάτος, Ψωμαράς.

 

Αναγέννηση Άρτας-Παναγρινιακός 1-0

 • 16΄Αλομπισάτ (Α)

Αναγέννηση Άρτας: Μπακόλας, Μπόκος (61′ Κωστάκης) , Τσελά, Μυσιούδης, Παπαρούνης, Γούλας, Ντε Μόρα (86′ Τσιολογιάννης), Μανιώτης, Παπαδόπουλος (61′ Δημητρέλος), Αναστασιάδης (70′ Σκανδάλης), Μπότσαρης

Παναγρινιακός: Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Φραγκούλης, Σωτηρόπουλος, Καντανης, Ντούλας (46′ Βασιλόγιαννης) , Αγρογιάννης, Τσακνής, Μήλιος, Αλομπισάτ (46′ Κούσης)

 

Εθνικός Σκ.-Διαγόρας 1-1

 • 44΄Νικολακόπουλος (Π)-47΄Καπετανάκης

Εθνικός Σκ.: Χαξιλάρι, Νικολακόπουλος, Ελέζι, Λιβέρης, Μούστα, Μπλάτζιος, Τσουκαλάς (62′ Αγαλιώτης), Τραγούδας, Δαδάκος (71′ Μαρούδας), Κάρδαρης, Μεταξάς (78′ Κακολύρης)

Διαγόρας: Μικές Μ., Σαρρής, Δημόπουλος Στ. (70′ Σκεπετάρης), Καπετανάκης Γ., Καλλιτσουνάκης Π., Βλασόπουλος Θ (90′ Αγκαράϊ), Τριανταφυλλόπουλος Γ. (46′ Αποστολόπουλος), Γεωργαντόπουλος Φ, Βλασόπουλος Ν., Αλεξανδρής Δ. (80′ Σκούρτας), Σταυρόπουλος Ι.

 

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Κυκλοφοριακό για … ‘’γερά νεύρα’’ δημιούργημα και αυτό των αστοχιών  της σημερινής δημοτικής αρχής

‘ΗΛΙΔΑ- Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ’ Ουτοπία η ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της Αμαλιάδας Κυκλοφοριακό για … ‘’γερά νεύρα’’ δημιούργημα και …

Επιτέλους προφυλάξτε το λιμανάκι στο Παλούκι ! – «Προστατεύστε τους ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο!!!»

«ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Υπ. Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Επιτέλους προφυλάξτε το λιμανάκι στο Παλούκι ! Το θέμα της …

Από τους πολίτες με Δήμο ισχυρό-συγκροτημένο για τους πολίτες!…(βίντεο)

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ  ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΡΤ TV Από …

Αναγνώριση – Στήριξη – Συμπόρευση: Από τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στην Ηλεία !

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ Αναγνώριση – Στήριξη  –  Συμπόρευση Από τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στην Ηλεία …

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών του εμπορικού συλλόγου Αμαλιάδας

Οι έδρες ταξινομούνται ως εξής σε 6 – 2 – 1   «Ενιαίος Συνδυασμός Νέων Εμπόρων» Οι έξι Υποψήφιοι που …

Εκκενώνεται προληπτικά η Βάλμη – Πέρασε στην Ηλεία η μεγάλη πυρκαγιά

Εκκενώνεται προληπτικά η Βάλμη  – Πέρασε στην Ηλεία η μεγάλη πυρκαγιά Στην Ηλεία πέρασε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το …

 • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 • Γ’ Εθνική: Ο… “τρομοκράτης” Τηλυκράτης και η ρήση του Ιπποκράτη-Τα πάντα για την τρίτη αγωνιστική

Γ’ Εθνική: Ο… “τρομοκράτης” Τηλυκράτης και η ρήση του Ιπποκράτη-Τα πάντα για την τρίτη αγωνιστική

Δεν πρόλαβε να τελειώσει η τρίτη αγωνιστική και αμέσως άρχισε η τέταρτη. Και το λέμε κυριολεκτικά, καθώς πριν καλά-καλά τελειώσουν τα παιχνίδια, η Παναχαϊκή έβγαλε ανακοίνωση για τον ορισμό του διαιτητή στο επόμενο παιχνίδι. Βλέπετε, το επόμενο ματς είναι το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στον Τηλυκράτη και την Παναχαϊκή, στη Λευκάδα.

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Το ντέρμπι άρχισε λοιπόν πάρα πολύ νωρίς, με ανακοίνωση της Παναχαϊκής, σχετικά με τον ορισμό που πραγματοποίησε η ΚΕΔ. Την ίδια ώρα, στο γήπεδο του Λουτρού, ένας Τηλυκράτης… τρομοκράτης, σκόρπιζε με έξι γκολ τον Αμβρακικό, ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία νέα, φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση να σταματήσει. Η ομάδα της Λευκάδας, με τον Αλβανό επιθετικό της Αλμπέρτο Σιμόνι σε μεγάλη μέρα να σημειώνει χατ-τρικ, πέρασε με άνεση από το Λουτρό, σκοράροντας έξι φορές, απέναντι σε μια ομάδα η οποία δέχθηκε έξι γκολ και στι προηγούμενο ματς στο Διαβολίτσι, ενώ στο Κύπελλο δέχθηκε εφτά, με τη μόνη ομάδα η οποία δεν σκόραρε μέχρι τώρα σε βάρος του Αμβρακικού, να είναι μια ηλειακή και συγκεκριμένα ο Παμβουπρασιακός.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή λοιπόν, μόλις ενημερώθηκε ότι το ντέρμπι θα διευθύνει ο Γιώργος Φίτσας από την Κέρκυρα, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση. Βλέπετε ότι ο πατέρας του διαιτητή, είναι Πρόεδρος της Επιροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, Ένωσης της οποίας μέλος είναι ο Τηλυκράτης. Η Παναχαϊκή, είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα στην κατηγορία και δύσκολα θα βρεθεί διαιτητής ο οποίος θα την αδικήσει. Ωστόσο, επειδή η ομάδα της Πάτρας είναι έμπειρη σε οργάνωση και επικοινωνία, δεν άφησε τέτοιο θέμα να πέσει… κάτω, υιοθετώντας το απόφθεγμα του Ιπποκράτη, που λέει “το προλαμβάνειν, κρείττον του θεραπεύειν εστί”.

Πιο κάτω, η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τον ορισμό του διαιτητή για την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Τηλυκράτη Λευκάδας την προσεχή Κυριακή (7/11). Ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ο κ. Γιώργος Φίτσας από το σύνδεσμο Κέρκυρας αλλά μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση και πολλά ερωτηματικά αυτός ο ορισμός καθώς ο προαναφερόμενος διαιτητής είναι γιος του κ. Ηλία Φίτσα προέδρου της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Πρέβεζας/Λευκάδας εκεί δηλαδή όπου εδρεύει ο Τηλυκράτης!

Κύριοι της ΚΕΔ, από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν έχουμε πάρει θέση για τα όσα έχουν διαδραματιστεί στα παιχνίδια μας που σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνούν τα όρια, σεβόμενοι τους διαιτητές και τα ανθρώπινα λάθη που είναι πιθανόν να γίνονται, όμως δεν θα ανεχτούμε σε καμία περίπτωση να εμπαίζετε τη νοημοσύνη μας με προκλητικούς ορισμούς που δημιουργούν αναπόφευκτα συζητήσεις και σενάρια.

Χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε τις διαιτητικές ικανότητες του κ. Γιώργου Φίτσα, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα μας να παίξει ένα παιχνίδι κάτω από αυτές τις συνθήκες. Περιμένουμε ΑΜΕΣΑ να επανορθώσετε και να πράξετε τα δέοντα. Περιμένουμε από τους διοικούντες του Τηλυκράτη να πάρουν θέση για αυτόν τον ορισμό καθώς θεωρούμε δεδομένο ότι και αυτοί από την πλευρά τους δε θέλουν να διεξαχθεί ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες. Πιστεύουμε δε ότι και αυτοί επειδή η ομάδα τους είχε αγωνιστική υποχρέωση δεν έχουν ακόμα πληροφορηθεί τον ορισμό, αλλιώς θα ήταν ιδιαίτερα λυπηρό για εμάς να γνωρίζουν και να μην έχουν πάρει θέση».

Ρεκόρ επίτευξης τερμάτων

Η τρίτη αγωνιστική, ξεπέρασε τις δυο προηγούμενες σε αριθμό τερμάτων. Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές τα τελευταία χρόνια. Διότι ποτέ δεν είχαμε δει Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, στο οποίο μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ο μέσος όρος των επιτευχθέντων τερμάτων να υπερβαίνει τα τρία. Δεκακοκτω την πρώτη αγωνιστική, δεκαοκτώ τη δεύτερη και δεκαεννέα χθες. Σημαντική βέβαια σε αυτό είναι η συμβολή του Αμβρακικού, ο οποίος από τα 55 συνολικά τέρματα που έχουν επιτευχθεί, έχει δεχθεί ο ίδιος τα δώδεκα. Δηλαδή πάνω από το 20% των τερμάτων. Είναι μια πρώτη εξήγηση για τα πολλά τέρματα που σημειώνονται, δεν είναι όμως η μόνη, καθώς και την πρώτη αγωνιστική, στην οποία το ματς Αμβρακικού-Παμβουπρασιακού έληξε 0-0, στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια σημειώθηκαν δεκαοκτώ τέρματα.

Το G4 και… οι άλλοι! 

Μετά από τρεις αγωνιστικές και παρά το γεγονός ότι οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους, οι τέσσερις ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος, αυτές οι οποίες θα διεκδικήσουν τον τίτλο, έχουν ήδη ξεχωρίσει. Αφενός διεκδικούν τον τίτλο και αφετέρου εξασφαλίζουν την παραμονή τους βέβαια, αν συνεχίσουν έτσι. Και μιλάμε για Τηλυκράτη, Παναχαϊκή, Αχέροντα και Ναυπακτιακό Αστέρα. Πιο κάτω, μετά δηλαδή από την πρώτη τετράδα η οποία δείχνει ότι δύσκολα θα σπάσει, υπάρχουν εννέα ομάδες, οι οποίες θα παλέψουν για τρεις θέσεις. Και αν αποχωρήσει ο Αμβρακικός, τότε οκτώ ομάδες, θα παλέψουν για τρεις προνομιούχες θέσεις.

3η αγωνιστική 

 

 

 • ΠAOB-Παναιγιάλειος 1-0 
 • Ναυπακτιακός-Αίας 3-0 
 • Παναχαϊκή-Διαβολίτσι 5-0 
 • Αναγ. Άρτας-Παναγρινιακός 1-0 
 • Αμβρακικός-Τηλυκράτης 1-6 
 • Εθνικός Σ.-Διαγόρας Β. 1-1 

Ρεπό ο Αχέρων Καναλακίου

 

Βαθμολογια

 

 

 • Τηλυκράτης 7 (8-2)
 • Παναχαϊκή 6 (9-4)
 • Αίας 6 (5-4)
 • Ναυπακτιακός 5 (7-4)
 • Αχέρων 4 (4-2)
 • Διαβολίτσι 4 (9-9)
 • ΠΑΟΒ 4 (2-3)
 • Παναιγιάλειος 4 (3-3)
 • Αναγέννηση Άρτας 3 (2-2)
 • Παναγρινιακός 3 (1-1)
 • Εθνικός Σκ. 1 (2-5)
 • Διαγόρας 1 (1-4)
 • Αμβρακικός 1 (1-12)

 

Επομενη 7/11

 

 

 • Αναγέννηση Άρτας-Εθνικός Σκ.
 • Διαγόρας-Ναυπακτιακός
 • Παναγρινιακός-Αχέρων
 • Αίας-Αμβρακικός
 • Τηλυκράτης-Παναχαϊκή
 • Παναιγιάλειος-Διαβολίτσι 

Ρεπό ο Παμβουπρασιακός

 

ΣΚΟΡΕΡ 

 

 

 • 4: Σιμόνι (Τηλυκράτης)
 • 3: Ηλιόπουλος (Διαβολίτσι)
 • 2: Καράκλαϊτς, Χαντί, Αλεξόπουλος (Παναχαϊκή), Λαθύρης (ΠΑΟΒ) 

 

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ 

 

 

Αμβρακικός-Τηλυκράτης 1-6

 • 37’ Μπουλάτοβιτς (Π)-8΄, 24΄, 41΄Σιμόνι, 14΄Μπιμπισίδης, 50΄Γκέτσι, 77΄Μπαγκαλιάνης

Αμβρακικός: Κουτρούμπας (46΄Γκουγκουλής), Σκύφτας, Τσίνα (70΄Κατσάμπας), Τσώκος, Ζαγγελίδης, Π. Κακιώνης (81΄Μήκας), Μπουλάτοβιτς, Γκουγκουλής (46΄Κωνσταντινίδης), Σπανός (46΄Β. Ιωαννίδης), Κ. Καραλής, Β. Ιωαννίδης.

Τηλυκράτης: Μπλατσιώτης, Ντόσης, Πανταζής, Μπιμπισίδης, Παναγιωτόπουλος (48΄Μπαγκαλιάνης), Ταΐρης, Τόσκα (62΄Τσιότρας), Σιμόνι (62΄Αζούδης), Γκέτσι (74΄Τσελάι), Περιστέρης, Νικλητσιώτης.

 

Παναχαϊκή-Διαβολίτσι 5-0

 • 7΄Χαντί (Π), 54΄Κωνσταντακόπουλος, 56, 78΄Αλεξόπουλος, 87΄Λούσκος

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Μπελσαζάκης, Λιποράτσε, Σμίλτος, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης (72’ Στασινόπουλος), Στεργίδης (64΄Γούλας), Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης (80΄Κυβελίδης), Χαντί (80’ Λούσκος), Κόκας (64’ Καρακλάιτς)

Διαβολίτσι: Μαρσέλλο, Χούσαμ, Βέλλης, Κρεμύδας (63΄Βλάχος), Καντούτσης, Θώδης. Στραβάκος, Πιτσιλής, Παγιάς, Γουερέ (63’ Δημητρίου), Ηλιόπουλος.

 

Ναυπακτιακός-Αίας 3-0

 • 11’ Μπατσής, 23΄Μενσά, 44΄Ρουμπάτος

Ναυπακτιακός: Σίμος, Αργυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Χριστόπουλος, Μπατσής, Μαχαίρας (13’Κοντογιάννης), Παλαιοπάνος (72’Σταθόπουλος), Μενσά (72’Ναουμίδης), Καψάσκης, Νιφορόπουλος, Μπλέτσας(32’Ρουμπάτος).

Αίας: Λαδάς, Μπουρδέκας, Κατελούζος (46’Σταθατος), Ριλντι, Βράπι (82’ Ντρέου), Τσακοπιάκος, Δούλος (82’Παπαχριστόπουλος), Βράπι, Καράμπελας (λ.τ. 39’Ρούνης), Ντελγκάδο (73’Στανής), Ζοάο Κλαούντιο.

 

ΠΑΟΒ-Παναιγιάλειος 1-0

 • 95’ Λαθύρης (Π)

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Λιόσης, Νικολακόπουλος (66′ Τσιρίκος), Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Λαθύρης, Πυρρής, Βασιλόπουλος, Διονυσόπουλος, Θωμάς (34′ Θεοδωρόπουλος), Μπίσα (85′ Δ.Β. Πλαστουργός).

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (2′ λ.τ. Μπούζντρα), Ραπτόπουλος (29′ Βαλλιάννος), Σ. Αφούζι, Σπίντζος, Α. Αφούζι (29′ Κρεμίτσας), Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Βλαχόπουλος (89΄Ροδόπουλος), Λιάτος, Ψωμαράς.

 

Αναγέννηση Άρτας-Παναγρινιακός 1-0

 • 16΄Αλομπισάτ (Α)

Αναγέννηση Άρτας: Μπακόλας, Μπόκος (61′ Κωστάκης) , Τσελά, Μυσιούδης, Παπαρούνης, Γούλας, Ντε Μόρα (86′ Τσιολογιάννης), Μανιώτης, Παπαδόπουλος (61′ Δημητρέλος), Αναστασιάδης (70′ Σκανδάλης), Μπότσαρης

Παναγρινιακός: Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Φραγκούλης, Σωτηρόπουλος, Καντανης, Ντούλας (46′ Βασιλόγιαννης) , Αγρογιάννης, Τσακνής, Μήλιος, Αλομπισάτ (46′ Κούσης)

 

Εθνικός Σκ.-Διαγόρας 1-1

 • 44΄Νικολακόπουλος (Π)-47΄Καπετανάκης

Εθνικός Σκ.: Χαξιλάρι, Νικολακόπουλος, Ελέζι, Λιβέρης, Μούστα, Μπλάτζιος, Τσουκαλάς (62′ Αγαλιώτης), Τραγούδας, Δαδάκος (71′ Μαρούδας), Κάρδαρης, Μεταξάς (78′ Κακολύρης)

Διαγόρας: Μικές Μ., Σαρρής, Δημόπουλος Στ. (70′ Σκεπετάρης), Καπετανάκης Γ., Καλλιτσουνάκης Π., Βλασόπουλος Θ (90′ Αγκαράϊ), Τριανταφυλλόπουλος Γ. (46′ Αποστολόπουλος), Γεωργαντόπουλος Φ, Βλασόπουλος Ν., Αλεξανδρής Δ. (80′ Σκούρτας), Σταυρόπουλος Ι.

 

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Κυκλοφοριακό για … ‘’γερά νεύρα’’ δημιούργημα και αυτό των αστοχιών  της σημερινής δημοτικής αρχής

‘ΗΛΙΔΑ- Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ’ Ουτοπία η ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της Αμαλιάδας Κυκλοφοριακό για … ‘’γερά νεύρα’’ δημιούργημα και …

Επιτέλους προφυλάξτε το λιμανάκι στο Παλούκι ! – «Προστατεύστε τους ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο!!!»

«ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Υπ. Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Επιτέλους προφυλάξτε το λιμανάκι στο Παλούκι ! Το θέμα της …

Από τους πολίτες με Δήμο ισχυρό-συγκροτημένο για τους πολίτες!…(βίντεο)

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ  ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΡΤ TV Από …

Αναγνώριση – Στήριξη – Συμπόρευση: Από τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στην Ηλεία !

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ Αναγνώριση – Στήριξη  –  Συμπόρευση Από τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στην Ηλεία …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων