Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.2 C
Pýrgos

Γ. Μπίρμπας: «Η στήριξή μου σε όποιον επιθυμεί να ηγηθεί, θα είναι εν λευκώ»

spot_img

Ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και μια επικοινωνία ανάμεσα στον Γιώργο Μπίρμπα και τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, φαίνεται ότι αποτελεί μια απαραίτητη προϋπόθεση για να τρέξουν οι όποιες εξελίξεις στα διοικητικά του Αίαντα. Οι σημερινές, “πρωτομαγιάτικες” πληροφορίες του ilia.news, αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ακόμα και το επόμενο 48ωρο αυτή η συνάντηση να γίνει.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι περιμένει μια τέτοια συνάντηση, μετά το τηλεφώνημα-μεσολάβηση του Δημάρχου Πηνειού, με το οποίο δέχθηκε την παρότρυνση να ασχοληθεί με τον Αίαντα. Ο Θεοδωρακόπουλος ήταν απών από τη σημερινή εκλογική Γενική Συνέλευση, στην οποία δεν παρέστη ούτε με εκπρόσωπο. Ωστόσο ακολούθησαν κάποιες διεργασίες, μετά τη Γενική Συνέλευση, πάντα όμως με απόντα τον Θεοδωρακόπουλο. Φαίνεται όμως ότι σε αυτές τις διεργασίες, υπήρχε αυτή τη φορά άνθρωπος του Θεοδωρακόπουλου, η παρουσία του οποίου είχε σαν στόχο να «προλειάνει» το έδαφος και να προετοιμάσει μια συνάντηση.

Επαναληπτική Γ.Σ. την Τετάρτη

Απούσας οποιασδήποτε πρότασης-υποψηφιότητας για τις σημερινές εκλογές, αυτές αναβλήθηκαν για την επόμενη Τετάρτη. Πέραν του ότι δεν υπήρξαν υποψηφιότητες, δεν είχαμε ούτε και απαρτία, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να γίνει μια δεύτερη εκλογική συγκέντρωση αυτή τη βδομάδα. Εξάλλου το θέμα των εκλογών, δεν είναι μόνο τυπικό αυτή τη φορά, αλλά και ουσιαστικό, καθώς η διετής θητεία της διοίκησης του Γιώργου Μπίρμπα λήγει και θα πρέπει να εκλεγεί νέα διοίκηση, προκειμένου ο σύλλογος να παραμείνει συνεπής στις υποχρεώσεις του έναντι των προϋοποθέσεων παραμονής του στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.. Ο Γιώργος Μπίρμπας, εκτός του ότι λήγει η θητεία του, έχει δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα ξανά για Πρόεδρος.

«Έχω την πρόθεση να βοηθήσω»

Το ilia.news, επικοινώνησε με τον Γιώργο Μπίρμπα, ο οποίος άνοιξε κάποια από τα χαρτιά του. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηρίξει όποιον ηγηθεί. Αντίθετα εμφανίστηκε θετικός: «Έχω δηλώσει ότι δεν επιθυμώ να παραμείνω στην προεδρία. Αυτό δεν σημαίνει ότι εκείνος ο οποίος θα ηγηθεί δεν θα έχει τη συμπαράστασή τη δική μου ή της οικογένειάς μου. Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν συζητιούνται όροι και προϋποθέσεις, προκειμένου να στηρίξω εκείνον ο οποίος θα ηγηθεί. Όποιος αποφασίσει, ότι θέλει να ηγηθεί και να συνεχίσει την πορεία της ομάδας στη Γ΄ Εθνική την οποία ξεκινήσαμε, θα έχει τη δική μου στήριξη εν λευκώ».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα