ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ.Σ. ΕΠΟ: Με 53 «ναι» εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός-«Όχι» από την ΕΠΣ Ηλείας

  • 18
    Shares

Με 53 «ναι» σε σύνολο 63 ψήφων, υπερψηφίστηκε στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, ο διοικητικός απολογισμός της διοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου.

Συγκεκριμένα, “όχι” ψήφισαν μόνο η ΠΑΕ Ολυμπιακός και πέντε Ενώσεις. Πρόκειται για την ΕΠΣ Ηλείας, την ΕΠΣ Ηρακλείου, την ΕΠΣ Λασιθίου, την ΕΠΣ Πειραιά και την ΕΠΣ Χανίων.

Τέσσερις Ενώσεις (Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Λακωνία, Ρέθυμνο) επιφυλάχθηκαν και απλά δήλωσαν «παρών». Απουσίασαν πέντε ΠΑΕ, ο Άρης, η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος.

Ο οικονομικός απολογισμός πέρασε με 55 «ναι», έξι «όχι» από Ολυμπιακό, και τις Ενώσεις Ηλεία, Ηράκλειο, Λασίθι, Πειραιάς, Χανιά. «Παρών» δήλωσε η Κεφαλλονιά ενώ απουσίαζαν οι Αστερας Τρίπολης, Λάρισα, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Βόλος. Με το ίδιο σκορ πέρασε και ο οικονομικός προϋπολογισμός.

To “οξύμωρο” με την ΕΠΣ Ηλείας και τις αντίθετες Ενώσεις, είναι ότι ενώ καταψηφίζουν τα πεπραγμένα της διοίκησης Γραμμένου, τόσο τα διοικητικά, όσο και τα οικονομικά, στην πρόσφατη καταστατική Γενική Συνέλευση, ζήτησαν επί της ουσίας να παραταθεί το διάστημα της διοίκησης του Γραμμένου.


  • 18
    Shares