Μεγάλη νίκη και ιστορική σημείωσε ο Ερμής Πλατάνου, ο οποίος με τον Σταύρο Μεντή στον πάγκο του εμφανίζεται μεταμορφωμένος. Αυτή η αλλαγή, στο σημερινό παιχνίδι έφερε και αποτέλεσμα, με τους «Φτεροπόδαρους» της Αρχαίας Ολυμπίας, να σημειώνουν πέντε γκολ στην Ανδραβίδα και να φεύγουν νικητές μέσα από την έδρα της Δάφνης.
Ο Ερμής, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τους Νίκο Γεωργίου και Μπιλάι, σημείωσε μέσα σε δέκα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο τρία γκολ και έθεσε τις βάσεις για τη νίκη. Στο 29΄άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ο Καρέτσος, ενώ στο 32΄μετά από λάθος της άμυνας είχαμε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τάσος Τσιμάνης. Σο 39΄έγραψε και το 3-0 με σουτ έξω από την περιοχή του Φώτη.
Ο Γιάννης Καραλάγας έκανε τρεις αλλαγές στο 37΄, με σκοπό να αλλάξει η εικόνα της Δάφνης. Και τα κατάφερε, καθώς στο 42΄μείωσε με τον Δημόπουλο σε 1-3, ενώ στο 45΄ο Δρακόπουλος έκανε και το 2-3. Το mood ήταν υπέρ της Δάφνης, η οποία έδειχνε ότι στην επανάληψη θα μπορούσε την ολική ανατροπή. Ο Ερμής ωστόσο δεν έχασε τη συνοχή και τη συγκέντρωσή του. Όσο η ώρα περνούσε, το άγχος πίεζε τη Δάφνη, η οποία βρέθηκε στο 74΄πίσω στο σκορ και πάλι με δυο τέρματα.
Λάθος Δρακόπουλου, ο οποίος γύρισε στον τερματοφύλακα ο οποίος όμως ήταν εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα ο Τσιμάνης να κλέψει και να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ερμής στο 82΄σημείωσε και πέμπτο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή του Διαμαντάκου, πανηγυρίζοντας τη νίκη. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Δάφνη, ήταν να μειώσει σε 3-5 στο 92΄με τον Τσιχλιά.
Δάφνη: Γελαδάς, Δημόπουλος (73΄Ντούγκας), Τσαγρής (37΄Μετσάι), Δρακόπουλος, Κακολύρης, Λυκουργιώτης (55΄Τσιχλιάς), Πετρόπουλος, Κωστόπουλος, Σπανός (37΄Χατζής), Βαρβαρέσος, Κόσκορης (37΄Τριτάρης).
Ερμής: Ελ Ζούντι, Γαλανόπουλος, Π. Τσιμάνης, Φώτης, Καρέτσος, Ζήσης, Α. Τσιμάνης, Χριστόπουλος, Δ. Γεωργίου (55΄Αγριδιώτης), Διαμαντάκος, Χασομέρης (55΄Ε. Τσιμάνης).