ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δάφνη: Μάριο Ντεσισλάβοφ και ακόμα τέσσερις…

  • 74
    Shares

Τον 17χρονο Μάριο Ντεσισλάβοφ απέκτησε η Δάφνη Ανδραβίδας, έναν παίκτη του οποίου τα δικαώματα ανήκαν στον Αίαντα Γαστούνης, ωστόσο αυτός είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ηλειακό Βαρθολομιού στον περσινό δεύτερο γύρο. Η Δάφνη, εκτός από τον νεαρό Βούλγαρο, απέκτησε και τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές.

Ο Ντεσιλάβοφ, απότέλεσε αποκάλυψη για τον Αίαντα πρόπερσι, όταν και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος τον προώθησε στη μεγάλη ομάδα από την Ακαδημία και μάλιστα έκανε και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αίαντα. Πέρσι ακολούθησε την προετοιμασία του Αίαντα και έμεινε εκεί μέχρι τον Γενάρη, για να παραχωρηθεί δανεικόςν στον Ηλειακό Βαρθολομιού, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η Δάφνη δεν σταμάτησε εδώ την ενίσχυσή της. Αποκτήθκε ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από τον Αίαντα Γαστούνης, ο Λάμπρος Τσαγρής. Αποκτήθηκε επίσης ο Ανδρέας Λυκουργιωτης από το Κουρτέσι, καθώς και ο Μάριος Δουλαβερης από την ομάδα την Αμαλιάδα 2008, ο οποίος και αυτός το καλοκαίρι έκανε προπονήσεις με τον Αίαντα Γαστούνης. Επίσης, στη Δάφνη επέστρεψε και ένας πρώην ποδοσφαιριστής της, ο Γιάννης Πετρόπουλος.


  • 74
    Shares