Δάφνη-Νίκη 1-3: Έγειρε η πλάστιγγα στην επανάληψη

spot_img

Προτεινόμενα

Η Νίκη Τραγανού ήταν η νικήτρια στο σημερινό φιλικό της Ανδραβίδας απέναντι στη Δάφνη. Ένα παιχνίδι στο οποίο η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά της πιο έμπειρης Νίκης στην επανάληψη, καθώς το σκορ του πρώτου μέρους ήταν ισόπαλο 1-1. Το φιλικό αυτό, ήταν το πρώτο για τις δυο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε σαφώς πρώιμο στάδιο προετοιμασίας και ειδικά η Δάφνη, η οποία βρίσκεται μόλις μια βδομάδα στο γήπεδο.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Καλογερόπουλος στο 15΄με κεφαλιά. Στο 35΄ο Κακολύρης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Τελικά, τη νίκη πήρε η ομάδα του Τραγανού στην επανάληψη, με δυο τέρματα που σημείωσε με τους Χρήστο Κούντουρα στο 66΄ και Γιάννη Κασσιανό στο 62΄. Πιο έμπειρη η Νίκη, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέναντι σε μια Δάφνη με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με τους παίκτες του Τάκη Δρακόπουλου, να χρειάζεται να βγάλουν πολλά τρεξίματα και πολλή αγωνιστική πειθαρχία, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες του παιχνιδιού.

Δάφνη: Ψυχογιός, Αργυρόπουλος, Χατζής, Παναγόπουλος, Δρακόπουλος, Μετσάι, Χριστοδουλόπουλος, Φριτζήλας, Περικλέους, Βασιλείου, Κακολύρης (Ντούγκας, Βαρβαρέσος, Τριτάρης, Τσαγρής, Καπατσούλιας, Τσουραπάς, Λουκόπουλος, Σπανός).

Νίκη: Μικελόπουλος, Κονταλής, Σαραντούλιας, Δ. Κασσιανός, Χ. Κολοτούρος, Ι. Κασσιανός, Βουρτσάνης, Καλογερόπουλος, Μάζης, Γεωργιόπουλος, Δ. Κολοτούρος (Μαργαρώνης, Κούντουρας, Κ. Κολοτούρος, Κουτσογιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Δουβής,Κολότσης, Ε. Κολοτούρος, Δ. Βατσής).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα