Δήλωσή του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γεωργιόπουλου σχετικά με τη χρηματοδότηση βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων στη Π.Ε Ηλείας.

spot_img

Προτεινόμενα

Με δήλωσή του σχετικά με τη χρηματοδότηση βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ηλεία, με το συνολικό ποσό των 870.000 ευρώ, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος ανέφερε:

¨Δηλώνω ικανοποιημένος γιατί η συστηματική και πολύμηνη προσπάθειά μας, ιδιαίτερα του βοηθού Περιφερειάρχη για θέματα αθλητισμού Δημήτρη Κωσταρία, σε συνεργασία με τους δήμους του νομού μας και τα αθλητικά σωματεία, απέδωσε καρπούς.

Οκτακόσιες εβδομήντα χιλιάδες (870.000) ευρώ, από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (ΠΔΕ) βρίσκονται στη διάθεση των δήμων Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως, Πηνειού και Ανδραβίδας- Κυλλήνης, που θα πρέπει να προβούν στην υλοποίηση των έργων. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Π.Ε Ηλείας, θέτουν στις άμεσες προτεραιότητές τους ζητήματα που αφορούν την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και γενικότερα την προαγωγή του αθλητισμού και την ποιότητα ζωής της νεολαίας.¨

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα