Δήλωση Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου για τις εσωκομματικές εκλογές

spot_img

Προτεινόμενα

Θέλω να ευχαριστήσω απ΄ την καρδιά μου όλους τους φίλους και συμπολίτες με τους οποίους δώσαμε αυτά τα χρόνια έναν έντιμο, ωραίο αγώνα για την Παράταξη και τον τόπο μας.

Να ευχαριστήσω όσες και όσους στήριξαν την προσπάθειά μου για άλλη μια φορά και με έφεραν πάλι τόσο ψηλά, έστω και αν για 2 ψήφους μου στέρησαν τη δυνατότητα να συνεχίσω τον αγώνα μαζί σας μέσα από τη ΔΗΜ.Τ.Ο Πύργου για ένα καλύτερο αύριο.

Όπως είχα δηλώσει και πριν την εκλογή, η σχέση που είχα δημιουργήσει με τους εκατοντάδες συμμαχητές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον Πύργο και το Νομό δεν ήταν απλά μια αποστειρωμένη κομματική συνεργασία, αλλά κυρίως μια ανθρώπινη επαφή αμοιβαίας κατανόησης, εκτίμησης και αγάπης.

Αυτή την κρατώ πολύ ψηλά στη συνείδησή μου, όπως πιστεύω και όλοι εσείς, και σας καλώ να συνεχίσουμε τον αγώνα μέσα από το πολύ σπουδαιότερο αξίωμα του πολίτη για την επικράτηση της φιλελεύθερης αντίληψης στις πολύ σημαντικές μάχες που έρχονται για την πατρίδα, τον τόπο και την πόλη μας.

Παραιτούμαι επίσης του δικαιώματός μου να συμμετέχω στο Δ.Σ της ΔΗΜ.Τ.Ε Πύργου, γιατί εκτός των όσων συνέβησαν στην εκλογή προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο, συνέχισαν και στα μέλη του Δ.Σ.

Έτσι έθεσαν εκτός ,πάλι με 2 ψήφους, ένα νέο και φέρελπι φοιτητή, τον Γιώργο Χ. Στάμο, που μόνη φιλοδοξία είχε την ανιδιοτελή προσφορά στη φιλελεύθερη παράταξη.

Αυτό δεν αποτελεί ανανέωση , αλλά αναβίωση των σκοτεινότερων εποχών του παλαιοκομματισμού.

Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Φιλόλογος

Πρώην Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ε  Πύργου ΝΔ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα