ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλου για την απώλεια του Μαν. Αγιομυργιαννάκη

  • 6
    Shares

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, πληροφορούμενος την απώλεια του Περιφ. Συμβούλου Δυτικής Ελλάδας, Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, δήλωσε:

«Ο Νομός Ηλείας σήμερα πενθεί, γιατί ¨έφυγε¨ από κοντά μας ένας άξιος συμπολίτης μας. Ένας αγαπητός συνάδελφος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που αγάπησε και υπηρέτησε την Ηλεία, από κάθε θέση στην οποία βρέθηκε στο διάβα της ζωής του, με αξιοπρέπεια και θάρρος.

   Η προσφορά του στην παιδεία και στους νέους της Ηλείας, ως εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι αξιοσημείωτη. Η δε αγωνιστικότητά του, για την προώθηση των θεμάτων του τόπου, με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, είναι αξιέπαινη και αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νέους αυτοδιοικητικούς, όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του.

   Ο πόνος είναι διπλός, γιατί έφυγε ¨χτυπημένος¨ από το νέο κορωνοϊο και έγινε το πρώτο θύμα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό, αυτή τη δύσκολη στιγμή, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι αποτελεί ατομική και συλλογική ευθύνη όλων μας, να αγωνιστούμε ενάντια στον κορωνοϊο, με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

   Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».


  • 6
    Shares