ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ

Δήλωση από τον Δημοτικό Σύμβουλο Ήλιδας Γιώργο Κράλη για το καταφύγιο των αδέσποτων

  • 9
    Shares

«Αυτό το έγκλημα που γίνεται στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του δήμου Ήλιδας για πόσο ακόμα θα το επιτρέψετε κύριε δήμαρχε;

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας μετά από την ανάδειξη του θέματος από την παράταξη ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ανακοινώσατε πως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα εξέταζε την αμέσως επόμενη ημέρα το καταφύγιο και αν τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις της σύμβασης που έχει υπογράψει ο δήμος με τον ιδιώτη.

Από τότε μέχρι σήμερα υπάρχει μια περίεργη σιωπή και καμία ανακοίνωση για το θέμα.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως από τις εργασίες που θα έπρεπε να έχουν πραγματοποιηθεί στο καταφύγιο έχουν γίνει ελάχιστες. Αδέσποτα έχουν χαθεί στην μεταφορά τους, αδέσποτα ζουν δεμένα χωρίς καμία προφύλαξη από το κρύο και την βροχή, ο χώρος δεν είναι διαμορφωμένος όπως θα έπρεπε βάση της σύμβασης και τελευταίο περιστατικό δεμένα σκυλιά έξω από το καταφύγιο.

Κύριε δήμαρχε Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη, θα πράξετε όπως ορίζει ο νόμος ή θα σφυρίζεις αδιάφορα για να μην στενοχωρηθεί ο αντιδήμαρχος σου που έχει συγγενική σχέση με τον ιδιώτη που έχει υπογραφεί η σύμβαση για το καταφύγιο;».


  • 9
    Shares