Δήλωση Σωκράτη Σωτηρόπουλου για την σύσκεψη φορέων

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Δήλωση Σωκράτη Σωτηρόπουλου για την σύσκεψη φορέων της 26-07-2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο συνελεύσεων της νοσηλευτικής μονάδας Αμαλιάδας σύσκεψη φορέων  αυτοδιοικητικών και πολιτικών παραγόντων  με σκοπό να εξεταστεί  το  πλαίσιο κινητοποιήσεων και διεκδικήσεων για την  εύρυθμη λειτουργιά του νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Τη σύσκεψη  συγκάλεσε το σωματείο εργαζομένων  και συμμετείχαν, ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ κ Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο νέος δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης  ο εκπρόσωπος της νέας δημοτικής αρχής Πηνειού δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Παναγούλιας , οι πρόεδροι, του Ιατρικού Συλλόγου Κώστας Τσούσης, του Εργατικού  κεντρου Νατάσσα Παναγιωτάρα  του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Σιαψάλης ,των συνταξιούχων  ΟΑΕΕ Ζωης Ιωάννης του φαρμακευτικού Ηλείας , Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών  Νικόλαος Σδούγας ,ο αντιδήμαρχος Ήλιδας Νώντας Παναγιωτόπουλος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ηλιδας, Λαϊκής Συσπείρωσης Άγγελος Κολόσακας και Ηλιδα νέα γενιά ιδεών  πρώην δήμαρχος Δημήτρης Κράλλης. Επίσης, ο αναπληρωτής  διοικητής του ιδρύματος Γιάννης Χουζούρης, ο διευθυντης του Κέντρου Υγείας Γαστούνης Δημητριος Τασσόπουλος, ο σύλλογος εργαζομένων Κέντρων Υγείας Ηλείας,  οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρήστος Μπιλίρης και Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, δημοτικοί σύμβουλοι,  εκπρόσωποι των βουλευτώ Διονυσίας Αυγερινοπουλου,και Διονισιου Καλαματιανου,εκπροσοποι κοματων Γιαννης Καραμανης από ΛΑΕ , Τεφανης Ιωαννης από ΚΚΕ , Γιωργος Βρυνας από ΣΥΡΙΖΑ  κ.α

Από όλους τους παραβρισκόμενους τονίστηκε η ανάγκη στήριξης της νοσηλευτικής μας μονάδας  ως ένα ισχυρό νοσοκομείο με ξεκάθαρο χαρακτήρα, στελεχωμένο και επανδρωμένο σε συνεργασία με τις υπόλοιπες όμορες υγειονομικές δομές, ώστε να προσφέρει τα μέγιστα στις αυξημένες ανάγκες για υγειονομική φροντίδα των κατοίκων και των επισκεπτών του νόμου μας. Μέσα από τις τοποθετήσεις δόθηκε έμφαση στο δημόσιο χαρακτήρα, στην χρηματοδότηση, στον τρόπο λειτουργιάς στην αυτονόμηση  και στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει  στην νέα εποχή .

Τόσο  ο βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος όσο και ο  νέος δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης μας ενημέρωσαν για τις επαφές τους με την νέα πολιτική ηγεσία.  Παρά την εισήγηση μας για άμεση κινητοποίηση  οι περισσότεροι εκπρόσωποι φορέων δήλωσαν επιφυλάξεις για την χρονική συγκύρια, την μεταβατικότητα και την στελέχωση της ηγεσίας του υπουργείου υγείας  και αντιπρότειναν να οριστεί σε εύλογο χρονικό διάστημα σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία είτε στην Αθήνα ,είτε εδώ όπου θα καθοριστεί ο ρόλος και ο χαρακτήρας του νοσοκομείου μας.

Επειδή θεωρούμε ότι για να επιτύχει κάτι πρέπει να έχει μαζικότητα και ομοψυχία καθώς και σε  ζητήματα υγείας δεν χωρούν διασπαστικές τάσεις  ούτε προσωπικές στρατηγικές μεταθέτουμε  την κινητοποίηση μας για αργότερα ενώ παράλληλα ενημερώνουμε το ΔΣ του Νοσοκομείου Ηλείας ότι θα παραβρεθούμε στην επόμενη συνεδρίαση του για τον ορισμό των εφημεριών του Αύγουστου με σκοπό να διεκδικήσουμε περισσότερες εφημερίες για το νοσοκομείο μας λόγω της αυξημένης προσέλευσης επισκεπτών στην περιοχή μας.

 

Με εκτίμηση

Σωκράτης Σωτηρόπουλος πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων Ν.Μ,Αμαλιάδας  γενικός σύμβουλος ΠΟΕΔΗΝ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα