ΗΛΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Δήλωση του προέδρου ΟΝΝΕΔ Ν.Ηλείας για τις εσωκομματικές εκλογές 

  • 4
    Shares

Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή τις εσωκομματικες εκλογές της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Ν.Ηλείας παρατηρούμε μια εμφανή προσπάθεια αλλοίωσης και νόθευσης του αποτελέσματος με αποκλειστική ευθύνη της Κεντρικής Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ. Αρχικά αρνήθηκαν να στείλουν τους εκλογικούς καταλόγους με τους οποίους θα διεξαχθούν οι εκλογές παρότι αυτό προβλεπόταν από την εγκύκλιο που έχει δημοσιευτεί.

Λιγότερο από 48 ώρες πριν την εκλογική διαδικασία δεν γνωρίζει κανείς ποιός έχει το δικαίωμα του εκλέγειν!!! Αποκορύφωμα της όλης εκλογικής παρωδίας υπήρξε η σημερινή αναίτια αναβολή της εκλογικής διαδικασίας.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ εφηύρε κώλυμα της υποψηφιότητας μου επειδή διατηρώ παράλληλα την ιδιότητα του Αναπληρωτή Γραμματέα Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας γεγονός που δεν αποτελεί κώλυμα ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ.

Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις αποδεικνύουν ποια ΟΝΝΕΔ ονειρεύονται οι σημερινοί διοικούντες και ο Πρόεδρος της Παύλος Μαρινακης. Μια ΟΝΝΕΔ που οι αποφάσεις θα παίρνονται πίσω από κλειστές πόρτες προς εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.

 

ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Α.ΙΩΑΝΝΗΣ

 

.Αναπληρωτής Γραμματέας  Αγροτικών Φορέων Ν.Δ

.Πρόεδρος Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Ν.ΗΛΕΙΑΣ

.Μέλος Συμβουλίου Αγροτικής Ανάπτυξης της ΟΝΝΕΔ 

.Εκπρόσωπος Ένωσης Νέων Αγροτων Ηλείας 


  • 4
    Shares