ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑ

Δήμαρχος Πύργου :”Σοβαρό πρόβλημα με τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο του Πύργου” (βίντεο)

  • 110
    Shares

Με το νέο Νόμο, που επιβάλει την επαναφορά των ιατρών – που έχουν μετακινηθεί σε άλλες δομές  στην αρχική τους θέση – δυο ιατροί -παθολόγοι του Νοσοκομείου, θα πρέπει να αποχωρήσουν από το Γ.Ν.Ν Πύργου και να επιστρέψουν εκεί, από όπου προέρχονται. Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος – με την ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα υγείας και ως Ιατρός Καρδιολόγος και Δημόσιας Υγείας – επισημαίνει το πρόβλημα :  ” Μ αυτή τη κίνηση “καταρρέει” η ήδη δύσκολα λειτουργούσα Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου του Πύργου.και φυσικά  μιλάμε για τεράστιο πρόβλημα πάνω στη κρίση”

Αξίζει να σημειωθεί πως το Γ.Ν.Ν. Πύργου, είναι ακόμα, Νοσοκομείο αναφοράς για το νέο κορονοϊό, σηκώνοντας όλο το φορτίο του Νομού Ηλείας.

Δήμαρχος Πύργου :"Σοβαρό πρόβλημα με τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο του Πύργου" Με το νέο Νόμο, που επιβάλει την επαναφορά των ιατρών – που έχουν μετακινηθεί σε άλλες δομές στην αρχική τους θέση – δυο ιατροί -παθολόγοι του Νοσοκομείου, θα πρέπει να αποχωρήσουν από το Γ.Ν.Ν Πύργου και να επιστρέψουν εκεί, από όπου προέρχονται. Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος – με την ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα υγείας και ως Ιατρός Καρδιολόγος και Δημόσιας Υγείας – επισημαίνει το πρόβλημα : " Μ αυτή τη κίνηση "καταρρέει" η ήδη δύσκολα λειτουργούσα Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου του Πύργου.και φυσικά μιλάμε για τεράστιο πρόβλημα πάνω στη κρίση" Αξίζει να σημειωθεί πως το Γ.Ν.Ν. Πύργου, είναι ακόμα, Νοσοκομείο αναφοράς για το νέο κορονοϊό, σηκώνοντας όλο το φορτίο του Νομού Ηλείας.

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Πύργου / Municipality Of Pyrgos στις Τρίτη, 28 Απριλίου 2020


  • 110
    Shares