Δήμος Ήλιδας: Παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος στην Π.Υ. Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Δήμος Ήλιδας, παραχώρησε χθες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, ένα πυροσβεστικό όχημα, παρουσία του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, του αντιδημάρχου κ. Μαυρίκου, του Διοικητή της Π.Υ. Αμαλιάδας κ. Χριπάτσιο Κωνσταντίνο και των υποδιοικητών κ. Χρήστο Δούγερη  και κ. Στάθη Κάρμη.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας αποφασίστηκε να παραχωρήσει ο Δήμος Ήλιδας ένα πυροσβεστικό όχημα ιδιοκτησίας του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας μέχρι το τέλος της αντιπυρικής περιόδου, για να ενισχυθεί το έργο της πυροσβεστικής.

Ο κ. Χριπάτσιος, δήλωσε πως το όχημα είναι 4χ4 2,5 τόνων και το οποίο έχει όλες τις προδιαγραφές και θα κάνει περιπολίες επί 24ώρου βάσεως, καθώς επίσης τόνισε ότι με το όχημα αυτό, ενισχύεται ο στόλος της Π.Υ. Αμαλιάδας, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Ήλιδας για την παραχώρηση.

Από την πλευρά του ο κ. Χριστοδουλόπουλος, επεσήμανε ότι ήταν υποχρέωση του Δήμου Ήλιδας να παραχωρήσει το όχημα, καθώς το συγκεκριμένο όχημα ανήκει στους δημότες και θα παραχωρείται κάθε χρόνο προκειμένου να βοηθά στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, ενώ ευχαρίστησε τον κ. Χριπάτσιο για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Π.Υ. Αμαλιάδας καθώς επίσης ευχαρίστησε και τον κ. Μαυρίκο, ο οποίος έχει την ευθύνη της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ήλιδας.

Ακόμα, ο κ. Χριστοδουλόπουλος, υπογράμμισε την αναγκαιότητα επιστροφής του ελικοπτέρου Ericsson στην 117 ΠΜ Ανδραβίδας, το οποίο όπως τόνισε είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στο έργο της κατάσβεσης πυρκαγιών, ζητώντας παράλληλα από την πολιτική ηγεσία να μεριμνήσει για την επιστροφή του.

Ο κ. Μαυρίκος, αρχικά ευχαρίστησε την Π.Υ. Αμαλιάδας, για την συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και επιπλέον επεσήμανε ότι η παραχώρηση του οχήματος ήταν αναγκαία για να συνδράμει στο δύσκολο έργο της πυροσβεστικής.

Τέλος, όλοι ευχήθηκαν να μην εκδηλωθούν πυρκαγιές, ενώ το συγκεκριμένο όχημα του Δήμου Ήλιδας, θα κινείται μόνο μέσα στα όρια του Δήμου Ήλιδας.

Πηγή:http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα