Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Παρεμβάσεις σε δρόμους και αξιοποίηση παλαιών κτιρίων

spot_img

Προτεινόμενα

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, αποφασίστηκε να γίνουν  σημαντικές παρεμβάσεις μέσα από χρηματοδοτούμενα προγράμματα, όπως η βελτίωση του οδικού τμήματος Μυρώνια-‘Αγιος Βλάσης, που ενώνει την ΔΕ Αλιφείρας με την ορεινή ζώνη του Δήμου Ζαχάρως και αναμένεται να γίνει χρηματοδότηση της παρέμβασης αυτής μέσα από τα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου ΟΠΑΑΧ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο ελάχιστος προϋπολογισμός είναι 200.000 ευρώ και ο μέγιστος είναι 600.000 ευρώ.Παράλληλα τόνισε πως η συγκεκριμένη παρέμβαση είχε ενταχθεί στο προηγούμενο ΟΠΑΑΧ αλλά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν είχε προχωρήσει σε μια σειρά έργων, ενώ άφησε αιχμές για την ανεπαρκή μέριμνα στην οδική ασφάλεια της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας.

Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τη δημιουργική επανάχρηση της δημοτικής ακίνητης περιουσίας για να διαπιστωθούν οι δυνατότητες αξιοποίησης παλαιών και ιστορικών κτιρίων που έχει ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα