Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Δωρεάν διανομή τροφίμων(Φέτα-Κοτόπουλο)

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Δήμος Ανδραβίδας –Κυλλήνης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα τυρί φέτα και κοτόπουλα ,στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική ή και Βασική Υλική Συνδρομή, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. ειδοποιούνται με sms ,με δημοσιεύσεις στις εφημερίδες ,στην ιστοσελίδα του Δήμου ,στο internet και με ανακοινώσεις στα Δημαρχεία για να προσέλθουν στα σημεία διανομής.
Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α καθώς επίσης και τον αριθμό αίτησης που έχει κάνει
Τα σημεία οι ημέρες και οι ωρες διανομής είναι.
Λεχαινά Τετάρτη 12 Ιουλίου στο παλιό αγροτικό ιατρείο από 10 το πρωί έως 1 το μεσημέρι
Βάρδα Τετάρτη 12 Ιουλίου στο δημαρχείο από 10 το πρωί έως 1 το μεσημέρι
Ανδραβίδα Πέμπτη 13 Ιουλίου στο δημαρχείο από 10 το πρωί έως 1 το μεσημέρι
Κυλλήνη Πέμπτη 13 Ιουλίου στο δημαρχείο από 10 το πρωί έως 1 το μεσημέρι
Επειδή τα προϊόντα είναι πολύ ευαίσθητα και υπάρχει κίνδυνος αλλοιώσεως , παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέλθουν τις συγκεκριμένες ώρες στα σημεία που αναφέρονται , για να μην υπάρξουν προβλήματα στη διανομή.
Δυστυχώς τα νέα , αυστηροποιημένα κριτήρια μείωσαν τον αριθμό δικαιούχων του προγράμματος ΤΕΒΑ
Ετσι ενώ στην παλιά λίστα υπήρχαν 1070 δικαιούχοι στο Δημο Ανδραβίδας Κυλλήνης , τώρα μειώθηκαν δραματικά και σύμφωνα με τις καταστάσεις που έφτασαν στο Δημο , τα άτομα που δικαιούνται τα τρόφιμα , είναι πλέον μόνο 376 !!
Υπάρχει μια αδικία στο νόμο, μιας και αυτοί που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, πολλές φορές φιλοξενούνται στους γονείς τους, και αποκλείονται από το πρόγραμμα . Ειναι ένα μείζον ζήτημα που δημιουργείται και θα υπάρξουν προβλήματα στη συνέχεια.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα