Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ιατρικές εξετάσεις από το πρόγραμμα “Υγεία για Όλους”

spot_img

Προτεινόμενα

Το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» πραγματοποίησε ολοκληρωμένη Ιατρική παρέμβαση, την Δευτέρα 23-10-2017 στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης, σε συνεργασία με την I.M. Ηλείας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την 6η Υ.ΠΕ., τον Ι. Σ. Πύργου – Ολυμπίας, τον Ι. Σ. Αμαλιάδας, τον Δήμο, Ανδραβίδας – Κυλλήνης -Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και Κέντρο Μεταναστών .

Η παρέμβαση περιλάμβανε α)γυναικολογικό έλεγχο (Λήψη κολπικού επιχρίσματος test pap – Διακολπικός Υπέρηχος), β) Εκτίμηση αναγκών Υγείας από γενικό γιατρό, γ) Καρδιολογικό έλεγχο με την χρήση φορητού υπερηχογράφου – καρδιογράφου και δ) Ενδοκρινολογικό έλεγχος, screening, με την χρήση φορητού υπερηχογράφου.
Η δράση πραγματοποιήθηκε από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι , στη Νέα Μανωλάδα στο Περιφερειακό Ιατρείο (Κτίριο Κοινοτικού Γραφείου Νέας Μανωλαδας) και αφορά και Έλληνες και Μετανάστες.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ και ο αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Μίγκος και το πρόγραμμα “υγεία για όλους” πραγματοποιείται με την επιστημονική ευθύνη: της Β΄ Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής ,υπό την κ. Σ. Καλανταρίδου, καθηγήτρια Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Π.Γ.Ν. ΕΚΠΑ ΄΄Αρεταίειο΄΄, της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής του Π.Ν. Πατρών, υπό τον κ. Γ. Δεκαβάλα, καθηγητή Μαιευτικής- Γυναικολογίας,& κ. Γ. Αντωνάκη Αν. καθηγητή Μαιευτικής- Γυναικολογίας, την Ενδοκρινολογική κλινική του Π.Ν. Πατρών, υπό τον κ. Κ. Μάρκου, καθηγητή Ενδοκρινολογίας, του Γ.Ν. Πύργου, του Γ.Ν. Αμαλιάδας, του Κ.Υ., Βάρδας, του Π.Ι. Ν. Μανωλάδας και  του κυτταρολογικου τμήματος  του Νοσοκομείου ΄΄Υγεία΄΄.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα