Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Προετοιμάζεται για την Εμποροπανήγυρη Στρεφίου

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ξεκινά από τώρα τις προετοιμασίες για την Εμποροπανήγυρη Στρεφίου, που φέτος θα διεξαχθεί από τις 15 έως 21 Οκτωβρίου, ώστε να είναι όλα έτοιμα για να γίνει με τον καλύτερο τρόπο η εμποροπανήγυρη.

Συγκεκριμένα, χθες ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, με ανακοίνωση που εξέδωσε, προσκαλεί του ενδιαφερόμενους εμπόρους και μικροπωλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη Στρεφίου, να απευθυνθούν στο Δήμο, ώστε να κάνουν τις αιτήσεις τους και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την χορήγηση άδειας.

Παράλληλα, διευκρινίζεται πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι κατέχουν νόμιμη άδεια και τα προσόντα που ορίζουν οι σχετικές διατάξεις, καθώς και οι οικονομικές υποχρεώσεις των ενδιαφερομένων θα εκπληρώνονται με την παραχώρηση της σχετικής θέσης και της άδειας που θα του παραχωρηθεί.

Να σημειωθεί, πως η ημερομηνία συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας για τη δημόσια κλήρωση χορήγησης των αδειών και των θέσεων έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 18:30 το απόγευμα.

Τέλος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Γιαννακόπουλος, τόνισε πως έχει ξεκινήσει από πέρυσι μια προσπάθεια για την βελτίωση των συνθηκών διοργάνωσης και διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης Στρεφίου και αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και φέτος, ώστε να εξασφαλιστεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα