ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

Δήμος Πηνειού: Δράση με εμβολιασμούς Ρομά

  • 7
    Shares

Ο Δήμος Πηνειού μέσω του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία Εταιρία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για όλους», την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, Κέντρο Υγείας Γαστούνης, το Γ.Ν. Πύργου «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» πραγματοποίησαν στις 05/10/2019 εμβολιασμούς στους καταυλισμούς Λευκοχωρίου και Πηγαδάκια  σε 63 παιδιά. Συνολικά έγιναν 25 εμβόλια  Ιλαράς – Ερυθράς-  Παρωτίτιδας, 18 Ηπατίτιδας Α & Β,  9 Πνευμονιόκοκκου  και 21 μηνιγγίτιδας.

Στον εμβολιασμό των παιδιών συμμετείχαν: ο Παιδίατρος του Κ.Υ. Γαστούνης κ. Δημήτρης Τασσόπουλος, ο Παιδίατρος του Νοσοκομείου Πύργου κ. Λιβέρης Ιωάννης, η Επισκέπτρια Υγείας του Κ.Υ. Γαστούνης κα. Θεοφάνη Μαντή, οι μαίες του Κ.Υ Γαστούνης κα Τσερεμέ Αρετή και Σπηλιοτοπούλου Σοφία καθώς και το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά του Δήμου Πηνειού κα Κασσάρα Βασιλική (Επισκέπτρια υγείας), Μακρή Ελένη (κοινωνιολόγος) και Χαλιλόπουλος Γεώργιος (διαμεσολαβητής).

Όπως ανέφερε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας, Πρόνοιας & Κοιν. Αλληλεγγύης, Νίκος Γεωργόπουλος, τέτοιου είδους δράσεις θα συνεχίσουν να γίνονται και στο μέλλον για όλους τους δημότες που το έχουν ανάγκη.


  • 7
    Shares