ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑ

Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης ενημερώνει σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας

  • 3
    Shares

Συνεργασία Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας

Μπαράζ ενημέρωσης κατά της διασποράς του Κορωνοϊού

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας πραγματοποιούν συνεχόμενες δράσεις ενημέρωσης, σχετικά με τα μέτρα πρόληψης, κατά της διασποράς του κορωνοϊού, που πρέπει να γνωρίζουν και να λαμβάνουν οι πρόσφυγες και οι εργάτες γης.

Ο Δήμαρχος κ. Λέντζας Γ., μαζί τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας, κ. Τσαούση Κ., και την Αντιπρόεδρο κ. Σταυροπούλου Ι., εκτός από τη δομή φιλοξενίας των Προσφύγων στο LM Village της Μυρσίνης, επισκέφθηκαν και συνομίλησαν στη Νέα  Μανολάδα, με τους εργάτες γης, για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, για να προφυλαχθούν από τον ιό. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Τσαούσης, ο Ιατρικός  Σύλλογος Αμαλιάδας, αλλά και ο ίδιος θα είναι αρωγός σε όλους αυτούς τους ανθρώπους οποτεδήποτε και σε οτιδήποτε χρειαστούν, ώστε να δώσουν τις κατάλληλες  οδηγίες, όπως ορίζει ο ΕΟΔΥ για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακαλέτρη Γ., και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας της Νέας Μανολάδας κ. Ανδρέου Ξ..


  • 3
    Shares