ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαλιάδας: Καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκε συνάδελφος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας


Καταδικάζουμε την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη επίθεση που δέχτηκε συνάδελφος, ωφελούμενος του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα, από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας όταν ο συνάδελφος “τόλμησε” να θέσει θέμα ασφάλειας ,καθώς ο γεωργικός ελκυστήρας που χειριζόταν δεν ήταν επισκευασμένος.

Αποτέλεσμα να δεχτεί χυδαία επίθεση με ύβρεις από τον αντιδήμαρχο ο οποίος του υπέβαλλε μήνυση και ζητά μέχρι και την απόλυση του!

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την εν λόγω ενέργεια του αντιδημάρχου, ο οποίος έχει εκδηλώσει και στο παρελθόν αυταρχικές και προσβλητικές συμπεριφορές σε συναδέλφους απαιτώντας να δουλεύουν σαν σκλάβοι χωρίς να τηρούνται οι όροι υγιεινής και ασφάλειας καθώς τα μηχανήματα που χειρίζονται είναι κακοσυντηρημένα, είδη ατομικής προστασίας δεν χορηγούνται και χωρίς να υπάρχει στοιχειώδης σεβασμός στην προσωπικότητα των εργαζομένων.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον συνάδελφο ωφελούμενο του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα ο οποίος δουλεύει για 495€!! και παράλληλα υφίσταται τέτοιες συμπεριφορές και εκβιάζεται να χάσει ακόμα και αυτά τα ψίχουλα επειδή διεκδίκησε ασφαλείς συνθήκες εργασίας.

(Το δελτίο τύπου μετά από πληροφορίες του Amaliadanews δεν αφορά τον δήμο Ήλιδας)

http://amaliadanews.gr