Δεματοποιητή από την Αμαλιάδα ζητά ο ΦοΔΣΑ Ζακύνθου

spot_img

Προτεινόμενα

Συμπληρωματικές εργασίες στις εγκαταστάσεις του ΦοΔΣΑ στο Λίβα προανήγγειλε ο Πρόεδρος του Φορέα Παναγιώτης Μυλωνάς μιλώντας στον –Ε- ενώ όπως έκανε γνωστό σύντομα θα υποβληθεί αίτημα στην Αμαλιάδα για παραχώρηση ενός δεματοποιητή. Το αίτημα θα γίνει προς το Δήμο Ήλιδος και το Δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο με τον οποίο θα έχει συνάντηση ο κ. Μυλωνάς τις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος προανήγγειλε εργασίες προς βελτίωση του χώρου το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως για παράδειγμα η κατασκευή ενός στεγάστρου, παρά το γεγονός ότι δεν είναι μέσα στις υποχρεώσεις των εγκαταστάσεων.

Εν τω μεταξύ, το πρωί της περασμένης Παρασκευής τις εγκαταστάσεις του Λίβα επισκέφτηκε τελικά το κλιμάκιο του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΠΕΖ προκειμένου να ελέγξει κατά πόσο τηρούνται οι περιβαλλοντικοί όροι λειτουργίας του χώρου.

Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί η αναφορά του Συλλόγου Βραχιώνα που ζητούσε τον έλεγχο των εγκαταστάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις βρέθηκε και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Προστασίας Βραχιώνα, στους οποίους όμως δεν επετράπη να συνοδεύσουν το κλιμάκιο της Υπηρεσίας για τον έλεγχο, ενώ όπως επεσήμαναν δημόσια οι εκπρόσωποι του Συλλόγου οι εγκαταστάσεις ήταν εκτός λειτουργίας λόγω ασθένειας του προσωπικού. Το αποτέλεσμα του ελέγχου θα γίνει γνωστό αφού ολοκληρωθεί η σύνταξη του πορίσματος από τους δύο υπαλλήλους της υπηρεσίας ενώ θα κοινοποιηθεί και στο Σύλλογο Προστασίας του Βραχιώνα.

Για το θέμα του ελέγχου είχε κάνει αναφορά και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ του ΦΟΔΣΑ Ν. Τσίπηρας που είχε αναφέρει: «Η λειτουργία δεν είναι δοκιμαστική, δοκιμαστική είναι η λειτουργία μόνο των μηχανημάτων, των οποίων η παραλαβή έχει ολοκληρωθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος. Η λειτουργία γίνεται με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στην Περιβαλλοντική Αδειοδότηση.

Πρώτοι εμείς είχαμε ζητήσει την επίσκεψη του κλιμακίου. Θέλουμε την συνεργασία όλων για να γίνεται σωστή διαχείριση και αν αποδείξουμε στους πολίτες πως μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει» ανέφερε.

ermisnews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα