Αίας: Οριστική παραίτηση Θεοδωρακόπουλου-Τρεις μεταγραφές μια ανανέωση (νεότερη ενημέρωση)

spot_img

Προτεινόμενα

Εμμένει στην παραίτησή του ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, παρά το γεγονός ότι το Δ.Σ. του Αίαντα στη συνεδρίασή του το βράδυ της Δευτέρας, δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του.  Την ίδια ώρα και μετά την οριστικοποίηση της απόκτησης του Νίκου Δούλου  (είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ), έρχεται μια ακόμα σπουδαία κίνηση με την προσθήκη του Τάσου Γκίνη. Και ο Αίας δεν σταματάει εδώ. Αφού ανανέωσε με τον Νίκο Γιαννακόπουλο,  επένδυσε και στο μέλλον με τον 17χρονο Νίκο Βράπι.

Με τις προσθήκες αυτές, ο Αίας ήδη έχει αρχίσει να αποκτάει έναν κορμό, ενώ τις επόμενες μέρες, θα κινηθεί προκειμένου να ολοκληρώσει σε πρώτη φάση το ρόστερ του, με το οποίο και θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Ήδη για τον σκοπό αυτό συνεχίζονται οι επαφές με ποδοσφαιριστές.

Θεοδωρακόπουλος: “Ευχαριστώ το Δ.Σ. για τη στήριξη, αλλά δεν θα συνεχίσω” 

Το ilia.news, επικοινώνησε με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση του Δ.Σ.. Του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Δ.Σ.. Το σχόλιο του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου ήταν το κάτωθι: “Ευχαριστώ θερμά το Δ.Σ. του Αίαντα για τη στήριξή του στο πρόσωπό μου. Η απόφασή μου ωστόσο είναι αμετάκλητη. Δεν θα συνεχίσω“.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα